Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ




Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό.

Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55.

Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια. 

Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!! 

Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα. 
Τυραννίστηκα ? Ναι.
Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι 
Τα μάζεψα όμως όλα , και σήμερα με πολύ μεγάλη ανακούφιση , σας τα προσφέρω , σε ένα πολύ δυνατό άρθρο , για δυνατούς λύτες…
Θα ξεκινήσω από το ΤΙΠΟΤΑ, και ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, για να φτάσω στο σήμερα , με κάποιον τρόπο που δεν θα τα δίνει όλες τις απαντήσεις στο πιάτο, αλλά κατά την γνώμη μου θα απογειώσει την φαντασία σας, και θα σας βάλει να σκεφθείτε αν αυτό που λέω είναι σωστό η όχι!!!!

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?

ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΔΙΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ? 


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ?

Τα δόγματα ξεκίνησαν από την στιγμή που οι φιλοσοφικές ομάδες δράσης καταποντίστηκαν μέσα στο περίφημο Ες έδαφος φέρειν και μετά κουκουλώθηκαν όταν μάζεψαν οι εχθροί της Ελληνικής φιλοσοφίας όλα τα συγγράμματα η επίσης όταν έκαψαν 2 και 3 φορές την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πιστέψτε με όταν με αφήσουν θα το αναλύσω μέχρι τέλους…. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε… Πόσο λίγο με νοιάζει… για όλα αυτά…


Τα δόγματα, και κάποιες φιλοσοφικές ομάδες που προσπάθησαν να μπουν σε βαθύτερες έννοιες , δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν ακόμη και σήμερα να δώσουν απαντήσεις σε πολύ σοβαρά ερωτήματα όπως αυτά που βάζουμε μαζί σήμερα!!!! 

Όπως : 
1)  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ?


2) ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ 

ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΖΩΗ? 


Και πολλά και διάφορα άλλα , που ενώ μέχρι σήμερα τα ξέραμε αλλιώς , από εδώ και πέρα θα μπορούμε να τα αναλύουμε με καλύτερο τρόπο.
Μέσα από την ανάλυση που θα κάνουμε σήμερα, θα αναδυθούν πανέμορφες απαντήσεις , και νομίζω πως θα ξεμπλοκάρουν πολλά κολλημένα μυαλά που μέχρι τώρα πίστευαν σε δόγματα.
Τι είναι Δόγμα ?
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
Ο όρος δόγμα σημαίνει «γνώμη, φρόνημα», ενώ στην αρχαιότητα σήμαινε επίσης «απόφαση, κρίση», «έννοια» και «εντολή, διαταγή». Είναι δυνατόν να αφορά μια θεμελιώδη αρχή ενός φιλοσοφικού ή θρησκευτικού συστήματος ή να περιγράφει το σύνολο των δοξασιών μιας θρησκευτικής πίστης, το οποίο οι οπαδοί της αποδέχονται ως αληθινό και αναμφισβήτητο.
(Σ. συντάκτη…) Και συνεχίζω εγώ τώρα , λέγοντας ότι σε όποια απάντηση οι θρησκείες η τα φιλοσοφικά ρεύματα δεν μπορούσαν να δώσουν μια απάντηση αλλά κάτι έπρεπε να ταΐσουν τους οπαδούς τους , εφεύρισκαν και από ένα δόγμα για να κομματιάσουν τους ανθρώπους , σε δόγματα κόμματα και χρώματα.
Ενώ η ζωή μας έχει δώσει απαντήσεις και μέσα από την παρατήρηση αλλά και μέσα από την ανάγνωση της Αρχαίας μας Ελληνικής Γραμματείας εμείς πολεμάμε να βρούμε απαντήσεις μέσα από ψεύτικες θεωρίες, δόγματα και δοξασίες , παλαιού τύπου.




ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «Η ΛΗΘΗ» ΚΑΙ ΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?

Αν ανατρέξουμε στα λεξικά και αναζητήσουμε την λεξούλα «ΛΗΘΗ» θα μας πουν αμέσως ότι ΛΗΘΗ σημαίνει λησμονιά. Θα κάνω λοιπόν σήμερα το τόλμημα αυτό και θα σας παρουσιάσω ένα ολόκληρο θέμα πάνω σε αυτές τις δυο λέξεις μόνο… 

ΛΗΘΗ και ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν, είναι το θέμα μας σήμερα, και μου είναι πολύ εύκολο ξέρετε να ασχοληθώ με αυτόν τον τρόπο πάνω στο θέμα matrix , γιατί όλο το κακόγουστο «έργο» που βλέπετε ατάραχοι χιλιάδες χρόνια τώρα, ( εσείς το λέτε ζωή, ενώ εγώ το λέω ΘΑΝΑΤΟ.)

Θα ήθελα να σας προλάβω και πολύ γρήγορα μάλιστα , γιατί κάποιοι θα βιαστούν να με πουν γραφικό. Τίποτα από όσα σας περιγράφω σήμερα δεν έχουν να κάνουν με μαγεία , η με θέματα που δεν έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα.


Από την άλλη δεν θα ήθελα ακόμη τουλάχιστον να τα βάλω με τις θρησκείες και τα δόγματα μιας και το θέμα μας σήμερα δεν έχει να κάνει σε τίποτε με αυτά. (ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΝΝΟΩ).

Ακόμη τουλάχιστον …δεν έχουμε μπει σε αυτό το κομμάτι… Επίσης δεν θα ήθελα να περάσετε σε χαρακτηρισμούς γιατί θα πέσετε πολύ έξω… Ας με αφήσετε να τοποθετηθώ πρώτα για τον εαυτό μου και μετά να βγάλετε τα συμπεράσματά σας… γιατί αυτό που θα σας πω τώρα θα σας εκπλήξει θανάσιμα…

Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με δυο λόγια για την ταπεινότητα μου θα σας έλεγα πολύ εύκολα πως αν με χαρακτηρίζουν δυο λέξεις αυτές είναι ΕΝΘΕΟΣ και ΛΟΓΙΚΟΣ, δηλαδή θα πει κάνεις όχι συναισθηματικός? Και η απάντηση έρχεται αμέσως και είναι η ακόλουθη.

Τα συναισθήματα έρχονται αμέσως μετά τις λέξεις ΘΕΙΟΝ και λογική κατά τον Αριστοτέλη. Θείον και λογική είναι ταυτόσημες έννοιες μιας και ο Θεός είναι ΛΟΓΟΣ αλλά όχι το μπλα μπλα μπλα που εννοεί ο κάθε πικραμένος σήμερα , αλλά ο ΛΟΓΟΣ με την ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που στερούνται πολλά άτομα σήμερα στον πλανήτη φυλακή ακόμη και μέσα σε αυτούς που λέμε ΣΟΦΟΥΣ και κυβερνάνε τα κράτη και άρα τους λαούς της φυλακής αυτής που εσείς ονομάζετε ΓΗ… Εμένα μου αρέσει να ονομάζω ΓΑΙΑ και φυσικά είναι τελείως διαφορετικό το ΓΑΙΑ από το ΓΗ…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Τι είναι ζωή και τι είναι θάνατος? Να μια καλή ερώτηση για να ξεκινήσουμε σοβαρά το θέμα μας σήμερα και όποιος έχει το κουράγιο να καθίσει μέχρι το τέλος εδώ , πάει να πει πως έχει απέραντη υπομονή αλλά και από την άλλη πλευρά θέλει να βγει από τον κατεστημένο τρόπο σκέψης και να οδηγηθεί στις λεωφόρους της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τον πιο αβίαστο τρόπο… Με την λογική του δηλαδή.





ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΩΣ - Περί ζωής και θανάτου
"Θάνατος ουδείς ουδενός ή μόνον εμφάσει, καθάπερ ουδέ γένεσις ουδενός ή μόνον εμφάσει. Το μεν γαρ εξ ουσίας τραπέν εις φύσιν έδοξε γένεσις, το δε εκ φύσεως εις ουσίαν κατά ταυτά θάνατος ούτε γιγνομένου κατ΄αλήθειάν τινός, ούτε φθειρομένου ποτέ, μόνον δε εμφανούς όντος αοράτου τε ύστερον του μεν διά παχύτητα της ύλης, του δε διά λεπτότητα της ουσίας, ούσης μεν αιεί της αυτής, κινήσει δε διαφερούσης και στάσει. Τούτο γαρ που το ίδιον ανάγκη της μεταβολής ουκ έξωθεν γενομένης ποθέν, αλλά του μεν όλου μεταβάλλοντος εις τα μέρη, των μερών δε εις το όλον τρεπομένων ενότητι του παντός."
"Θάνατος δεν υπάρχει για κανέναν, παρά μόνο φαινομενικά, ούτε γένεση υπάρχει για κανέναν, παρά μόνο φαινομενικά. Η τροπή της ουσίας σε φύση θεωρείται γένεση, ενώ η τροπή της φύσεως σε ουσία κατά τα αυτά θεωρείται θάνατος. 


Ούτε γεννιέται αληθινά κάτι ούτε φθείρεται ποτέ, μόνο τη μια γίνεται φανερό και ύστερα γίνεται αόρατο• και το μεν πρώτο συμβαίνει λόγω παχύτητας της ύλης, το δε δεύτερο λόγω λεπτότητας της ουσίας, η οποία είναι πάντα ίδια και απλώς διαφέρει κατά την κίνηση και την στάση. Διότι αυτό είναι αναγκαστικά το ίδιον της μεταβολής, που δεν γίνεται από κάπου έξω, αλλά το μεν όλον μεταβάλλεται στα μέρη, τα δε μέρη στο όλον λόγω της ενότητας του παντός.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΩΣ - Επιστολή νη΄ 


-Στον Βαλέριο. [ Περί ζωής και θανάτου ] 

Απόδοση: Ιαλυσσός 

Απολλώνιος ο Τυανεύς - Βίος και Έργο. Τα Σωζόμενα.

Ο Απολλώνιος ο Τυανέας προηγείται και χρονικά ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια και είπε κάτι πολύ απλό, δηλαδή : H AΕΡΗ ΦΥΣΙΣ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ!!!!


… και η Μπλαβάτσκυ είπε ακριβώς το ίδιο με άλλα λόγια : ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ αραιή ΥΛΗ, ΕΝΩ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟ ΠΝΕΥΜΑ… άρα συμφωνούν μεταξύ τους κάποιοι που ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς!!!

Αν αποδεχτούμε ξέρετε αυτό που λένε και οι επιστήμονες αλλά και πολλά Όντα Φωτεινά που πέρασαν από την Γη τότε είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε πολλά συμπεράσματα χωρίς να σκοντάφτουμε σε Δόγματα που μας κάνουν φανατικούς .


Όταν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, είναι πολύ καλύτερο από το να παραμένουμε στάσιμοι λόγω των εμποδίων που βρίσκουμε μπροστά στα Δόγματα!!!!

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει ο άνθρωπος στην εξέλιξη, είναι ο Φόβος και ο Θάνατος. Επάνω σε αυτά τα δυο έχουν στηρίξει όλες οι θρησκείες αλλά και οι φιλοσοφικές ομάδες σκέψης την δυνατότητα να υποτάσσουν συνειδήσεις.

Αλλά και το χρήμα κάνει κάτι αντίστοιχο …

Πάμε να δούμε πως όλα αυτά που λέμε μπορούν να έχουν κάποια τύχη… (να είναι σωστά δηλαδή)

Αν μιλήσουμε λοιπόν για τις αδελφότητες που ποντάρουν στον φόβο.
Μια από τις πρώτες θέσεις στον αποπροσανατολισμό και την υποτακτικότητα του ανθρώπου απέναντι στους Ιερείς αλλά και τον αμφισβητούμενο Ναζωραίο Θεό καταλαμβάνει η Χριστιανική θρησκεία. Αυτό όμως παρακάτω θα το αποδείξουμε και ιστορικά.
Χρέος μιας τέτοιας έρευνας είναι να πει στον κόσμο την αλήθεια με διασταυρωμένα στοιχεία.
Αν και πριν από όλα πρέπει να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια, μιας και δική μας αίσθηση είναι ότι Ο Δημιουργός είναι αλήθεια…
Πάντως αν κάνουμε μια πρόχειρη αναδρομή πριν την ανάλυση μας θα δούμε ότι όλοι οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι αλλά και οι Φίλοι της Σοφίας , οι Φιλόσοφοι δηλαδή , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.



Οι άνθρωποι μετά κατασκεύασαν τις θρησκείες για να καλύψουν τις ανάγκες που είχαν για το άγνωστο.
Όμως αν θέλουμε να κάνουμε σωστά αυτήν την διαδρομή μόνο στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία δεν υπάρχει ο φόβος και μάλιστα υπήρχε και η ανάλογη εκπαίδευση για να είναι οι άνθρωποι εμποτισμένοι με την αφοβία.
Ο φόβος κάνει τον άνθρωπο να βουλιάζει όλο ένα και περισσότερο προς την Υλη που δεν είναι απαραίτητα κακή άλλα ο εθισμός προς την μια πλευρά κάνει τα Όντα στο να απομακρύνονται από το Πνεύμα.
Το Πνεύμα στην πρωταρχική του μορφή είναι χωρισμένο σε δυο όψεις αυτή που παραπάνω είπαν και ο Απολλώνιος και η Μπλαβάτσκυ. Έτσι αν σταθούμε σε αυτό που μόλις προ λίγου αναφέραμε θα δούμε, ότι υπάρχουν πλάσματα που προσπάθησαν να πουν την αλήθεια, αλλά κάποια συμφέροντα δεν τους άφησαν να πάνε πάρα κάτω, και θα εξηγήσω αμέσως τι θέλω να πω. 
Ο Απολλώνιος ο Τυανέας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνον την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά η κυρία Μπλαβάτσκυ που ήθελε να φτιάξει ομάδες και την ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ μετά εκείνη μάλλον ήθελε να πλανήσει τους ανθρώπους για να οδηγηθούν σε λάθος συμπεράσματα!!!

Ότι εξελίσσεται πάνω στον πλανήτη ΓΗ είναι κρυμμένο κάτω και πίσω από αυτές τις δυο λεξούλες… 


Πάμε να κάνουμε πρώτα την ετυμολογία της λέξης «ΛΗΘΗ» και μετά να ξεκινήσουμε το άρθρο μας, αλλά και την ιστορία που θα σας αρέσει πολύ πιστεύω γιατί κλειδώνει με σοβαρό τρόπο την ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ….






Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
λήθη θηλυκό


1. η λησμονιά, το σβήσιμο από τη μνήμη, το να μη θυμάσαι πια

2. η λησμονιά, η κατάσταση κατά την οποία δεν σε θυμάται κανείς.

Όταν ζεις μέσα στον κόσμο της λησμονιάς καλέ μου αναγνώστη, τι πάρα πάνω περιμένεις για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, αφού κάποιος οι κάποιοι θέλουν επίμονα να ξεχνάς?….

Σήμερα ήρθα για να δώσω απαντήσεις σε πολλούς περιέργους , αλλά ακόμη και σε αυτούς που εγώ ονομάζω βαλτούς για να τελειώνει η πλάκα με το θέμα αυτό.


Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να πιστέψω ότι σε αυτόν τον κόσμο που ήρθαμε και εσείς αλλά και εγώ ότι τα πράγματα είναι απολύτως εντάξει και αυτό θα το καταλάβαινε ακόμη και ένα παιδί 5 ετών η, εν πάσει περιπτώσει κάποιος που δεν έχει πολλές εμπειρίες και κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν τον πλανήτη.

Από πολύ μικρός έκανα ερωτήσεις στους γονείς μου και πιο μετά στους δασκάλους μου στο δημοτικό και στο γυμνάσιο αλλά κάνεις δεν ήταν έτοιμος να μου απαντήσει στα πιο απλά παιδικά μου ερωτηματικά και έτσι από πολύ μικρή ηλικία και χάνοντας πολλές φορές το παιχνίδι μου και τα εφηβικά μου χρόνια, άρχισα να διαβάζω μπας και δώσω μόνος μου τις απαντήσεις στα ερωτηματικά που με ταλάνιζαν από πολύ μικρή ηλικία!!! Όταν μου έρχονταν κάποια σκέψη στο μυαλό προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται και όλο μου έλειπε κάποιο άλλο κομμάτι.

Τώρα τα συνέλεξα όλα μαζί και τα καταγράφω στο χαρτί αν και πάλι νομίζω ότι κάτι θα μου έχει ξεφύγει καλοί μου φίλοι και αναγνώστες της στήλης.

ΕΝΑ – ΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ.


Όταν έρχεται ένα πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη τον παραλαμβάνει αμέσως η εκκλησία για να του κάνει την βάφτιση.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που κάνει «το σύστημα» και η κοινωνία του ψεύδους, για να εντάξει το νεόφερτο πλάσμα, μέσα στο matrix και στο πρώτο ψέμα της*. 

«*Η κοινωνία του ψεύδους ».

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ? «ΤΗΝ ΓΗ».
Όταν ένα νεόφερτο πλάσμα μπαίνει μέσα στην φυλακή του matrix, συναντά κάποιον ΝΟΝΟ για να του κάνει την βάφτιση και να τον εντάξει μέσα σε ένα θρησκευτικό πλαίσιο. 


Γιατί γίνεται αυτή η πράξη ? Μπορεί να μας απαντήσει κανείς ?

Όταν έρχεται μέσα στην φυλακή του matrix μια νέα ψυχή, «το σύστημα» θέλει αμέσως να την αρπάξει για να μην καταλάβει που ήρθε και με αυτόν τον τρόπο να μην νοιώσει τις αλυσίδες που τον δένουν με αυτό, με το σύστημα δηλαδή.

Έτσι , με αυτόν τον τρόπο κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι εδώ που ήρθαμε δεν έχει κάγκελα σε αυτόν το πλανήτη και ότι εδώ είναι η κανονική ζωή…






Ακης Ρουσσος


Δημοσιογραφος – Ερευνητης 


ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο  αριθμός 10  σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα: 1 + 2 + 3 + 4 = 10 Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος. Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε  10.10.10 ,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζε

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A. Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι