Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΔΡΗΣ ΥΛΗΣ.




ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ
ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΔΡΗΣ ΥΛΗΣ.

Νομίζω ότι είναι καλό είναι  να ξεκινήσουμε αυτήν την έρευνα  από την ταύτιση που έχουν στο ίδιο θέμα πολλοί καλύτεροι αναλυτές από εμάς
Άνθρωποι εκλεκτοί   που προέκυψαν σε αυτήν την  ιστορία πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, που είχαν  κοινή άποψη που είχαν περί του θέματος.
  Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο δυο από αυτούς, όπως ήταν ο Απολλώνιος ο Τυανέας και η Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ.
Ο Απολλώνιος ο Τυανέας προηγείται και χρονικά ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια και είπε κάτι πολύ απλό, δηλαδή : H AΕΡΗ ΦΥΣΙΣ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ!!!!
… και η Μπλαβάτσκυ είπε ακριβώς το ίδιο με άλλα λόγια : ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ αραιή  ΥΛΗ, ΕΝΩ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟ ΠΝΕΥΜΑ… άρα συμφωνούν μεταξύ τους κάποιοι που ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς!!!

Αν αποδεχτούμε ξέρετε αυτό που λένε και  οι επιστήμονες αλλά και πολλά Όντα Φωτεινά που πέρασαν από την Γη τότε είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε πολλά συμπεράσματα χωρίς να πέφτουμε σε συνεχή Δόγματα.
Όταν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, είναι πολύ καλύτερο από το να παραμένουμε στάσιμοι λογω των εμποδίων που βρίσκουμε μπροστά στα Δόγματα!!!!
Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει ο άνθρωπος στην εξέλιξη, είναι ο Φόβος και ο Θάνατος. Επάνω σε αυτά τα δυο έχουν στηρίξει όλες οι θρησκείες αλλά και οι φιλοσοφικές ομάδες σκέψης την δυνατότητα να υποτάσσουν συνειδήσεις.
Αλλά και το χρήμα κάνει κάτι αντίστοιχο …
Πάμε να δούμε πως όλα αυτά που λέμε μπορούν να έχουν κάποια τύχη… (να είναι σωστά δηλαδή)
Αν μιλήσουμε λοιπόν για τις αδελφότητες που ποντάρουν στον φόβο.
 Μια από τις  πρώτες θέσεις στον αποπροσανατολισμό και την υποτακτικότητα του ανθρώπου  απέναντι στους Ιερείς αλλά και τον αμφισβητούμενο Ναζωραίο Θεό καταλαμβάνει  η Χριστιανική θρησκεία. Αυτό όμως παρακάτω θα το αποδείξουμε και ιστορικά.
Χρέος μιας τέτοιας έρευνας είναι να πει στον κόσμο την αλήθεια με διασταυρωμένα στοιχεία.
Αν και πριν από όλα πρέπει να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια, μιας και δική μας αίσθηση είναι ότι Ο Δημιουργός είναι αλήθεια…
Πάντως αν κάνουμε μια πρόχειρη αναδρομή πριν την ανάλυση μας θα δούμε ότι  όλοι οι φιλόσοφοι που μετά ΕΓΙΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Οι άνθρωποι μετά κατασκεύασαν τις θρησκείες για να καλύψουν τις ανάγκες που είχαν για το άγνωστο.
Όμως αν θέλουμε να κάνουμε σωστά αυτήν την διαδρομή μόνο στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία δεν υπάρχει ο φόβος και μάλιστα υπήρχε και η ανάλογη εκπαίδευση για να είναι οι άνθρωποι εμποτισμένοι  με την αφοβία.
Ο φόβος κάνει τον άνθρωπο να βουλιάζει όλο ένα και περισσότερο προς την Υλη που δεν είναι απαραίτητα κακή άλλα ο εθισμός προς την μια πλευρά κάνει τα Όντα στο να απομακρύνονται από το Πνεύμα.
 Το Πνεύμα στην πρωταρχική του μορφή είναι χωρισμένο σε δυο όψεις αυτή που παραπάνω είπαν και ο Απολλώνιος και η Μπλαβάτσκυ. Έτσι αν σταθούμε σε αυτό που μόλις  προ λίγου αναφέραμε θα δούμε, ότι υπάρχουν  πλάσματα που προσπάθησαν να πουν την αλήθεια, αλλά κάποια συμφέροντα δεν τους άφησαν να πάνε πάρα κάτω, και θα εξηγήσω αμέσως τι θέλω να πω.

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ- ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.
Θα πρέπει να εξηγήσουμε κατ αρχήν τι έχει συμβεί στην περίπτωση της Χριστιανικής Θρησκείας σε σχέση με τα θαύματα την παραπλάνηση και τα αδιέξοδα που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δοξάζει λάθος θεούς η τσαρλατάνους θεούς από άλλες μικρότερες θρησκείες που ταΐζονται μέσα από το αίμα.
Εξηγούμε τα θαύματα και πως μπορούν να θαμπώσουν αυτούς που δεν ξέρουν   από  πεδία και τεχνικές άρσης του πεδίου που ζούμε!!!
Θαύμα είναι αυτό το περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε μια διάσταση θεραπείας ασθένειας η ακόμη και ανάστασης κάτι που είναι παραβίαση του συγκεκριμένου πεδίου. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να δει τυφλός να περπατήσει παραλυτικός και να και να γίνει το νερό κρασί αλλά αυτό είναι ένα τρυκ μεταφοράς ιδιοτήτων άλλης διάστασης της 5ης ας πούμε.
Θα θέλαμε να πούμε σε αυτό το σημείο σε ποιο λάθος πέσαμε ακόμη και μεγάλες θρησκευτικές ομάδες όταν κάποιοι μπόρεσαν να μιλήσουν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και το πέρασαν για θαύμα . θα θυμίσω σε όσους μας διαβάζουν αυτήν την στιγμή κάτι που έκανε ο Απολλώνιος ο Τυανέας όταν σε ένα από τα πολλά του θαύματα μίλησε πρώτος σε όλες τις γλώσσες για να ξέετε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως μας τα λένε οι παραδόσεις γιατί υπάρχουν και κείμενα που μας έχουν μείνει κληρονομιά και κάποιοι θέλουν να μας βάλουν σε μια διαδικασία τυφλής πίστης σε λάθος πράγματα. Παραθέτουμε πιο κάτω το αντίστοιχο κομμάτι από κείμενα που λένε την αλήθεια.

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΤΟΥ ΤΥΑΝΕΑ



Η αυτοκρατόρισσα Ιουλία Δόμνα διέταξε τον συγγραφέα Φιλόστρατο να γράψει την βιογραφία του Απολλώνιου, και είναι σχεδόν ξεκαθαρισμένο ότι το κίνητρο αυτής της ενέργειας προέκυψε από την επιθυμία της να αντεπιτεθεί εις την επιρροή της Χριστιανικής πίστεως προς τον ρωμαϊκό πολιτισμό.
Πηγή: Εγκυκλοπαίδεια «Μπριτάνικα 2002 Ντε Λουξ»
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ 

Τον πλησίασε ο Δάμις ο Νίνιος, για τον όποιο ανέφερα στην αρχή πως ταξίδεψε μαζί του, αφομοίωσε την σοφία του και διέσωσε πολλά σχετικά με την ζωή του. Αυτός, θαυμάζοντας τον και επιθυμώντας να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του, του είπε: «Ας φύγουμε, Απολλώνιε, εσύ ακολουθώντας τον θεό κι εγώ εσένα. Θα δεις πως αξίζω. «Αν δεν γνωρίζω τίποτε άλλο, ξέρω σίγουρα τον δρόμο που οδηγεί στην Βαβυλώνα, τις πόλεις πού συναντάει κανείς και τα χωριά, γιατί πρόσφατα επέστρεψα από κει, όπου υπάρχουν πολλά αγαθά. Ακόμη ξέρω τις βαρβαρικές γλώσσες, πού είναι διαφορετικές. «Άλλη είναι των Αρμενίων, άλλη των Μήδων και Περσών, άλλη των Καδουσίων. «Εγώ, φίλε μου», είπε ο Απολλώνιος, «όλες τις καταλαβαίνω, χωρίς να έχω μάθει καμμία». Ο Νίνιος απόρησε και ο Απολλώνιος του είπε: «Μην απορείς που ξέρω όλες τις ανθρώπινες γλώσσες, γιατί ξέρω ακόμη κι αυτά πού αποσιωπούν οι άνθρωποι». Ο Ασσύριος, μόλις άκουσε αυτά, ένιωσε δέος και τον έβλεπε σαν θεό. «Άρχισε να τον συναναστρέφεται, να ωφελείται από την σοφία του και να απομνημονεύει όσα μάθαινε» (Κεφ. Α΄ XIX). Και γρήγορα έδωσε αποδείξεις για του λόγου το αληθές στην Περσία όταν μιλώντας Περσικά: «Ό ευνούχος εξεπλάγη, επειδή έβλεπε πως ούτε διερμηνέα χρειαζόταν και επίσης απαντούσε με ευκολία και άφοβα. Του είπε λοιπόν παρακλητικά, αλλάζοντας πια τον τόνο της φωνής του: «Για όνομα του θεού, ποιος είσαι;» Παίρνοντας τον λόγο ο Απολλώνιος του είπε: «Επειδή ρωτάς με μετριοπάθεια και ανθρώπινα, άκου ποιος είμαι. Είμαι ο Τυανέας Απολλώνιος και πηγαίνω στον βασιλιά των Ινδών για να γνωρίσω την χώρα του. Θα ήθελα όμως να συναντήσω και τον δικό σου βασιλιά, διότι όσοι τον συνάντησαν λένε πως δεν είναι κακός, αν βέβαια είναι αυτός ο Ουαρδάνης που κάποτε είχε χάσει την εξουσία του και τώρα την έχει ξαναποκτήσει». «Αυτός είναι, θεϊκέ Απολλώνιε», είπε. «Από παλιά έχουμε ακούσει για σένα» (Κεφ. Α΄ XXI).

Αυτό που πολύ δύσκολα μπορεί να πει κάποιος σε έναν Ευαγγελικό της Πεντηκοστής είναι ότι πολλά χρόνια πριν τον Χριστό, (για καποιους) αλλά και για κάποιους άλλους η ιστορική σύγχυση του Απολλώνιου με τον Χριστό δείχνει ποια είναι η  Αλήθεια για το θέμα της Πολυγλωσσίας που λένε οι Ευαγγελικοί ότι είναι το άγγιγμα του Αγίου Πνεύματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό. Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55. Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια.  Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!!   Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα.   Τυραννίστηκα ? Ναι. Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι   Τα μάζεψα όμως όλα , κ

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο  αριθμός 10  σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα: 1 + 2 + 3 + 4 = 10 Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος. Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε  10.10.10 ,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζε

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A. Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι