Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ



Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο αριθμός 10 σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα:
1 + 2 + 3 + 4 = 10
Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος.
Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε 10.10.10,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζευγάρια που ενδιαφέρονται για την αριθμολογία, επέλεξαν να συνδυάσουν το γάμο τους με τα τρία δεκάρια.
Για άλλους πάλι, το 10.10.10 αποτελεί απλώς μία σύμπτωση και τίποτα παραπάνω. Έχουν κι αυτοί το δίκιο τους.
Διαβάστε τον 6ο κανόνα του Μότσαρτ «Γλείψε μου τον κώλο», την πρόβλεψη του Γέροντα Παΐσιου για πόλεμο και τη λύση-εξήγηση για το Τρίγωνο των Βερμούδων.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/10/10-10-10-arithmologia/#ixzz1qNx1cSsf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό. Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55. Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια.  Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!!   Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα.   Τυραννίστηκα ? Ναι. Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι   Τα μάζεψα όμως όλα , κ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A. Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι