Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ


Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ –  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Η ‘’τρίτη διάσταση’’ στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ‘’τέταρτη διάσταση’’ που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ‘’πέμπτη διάσταση’’. Έτσι η συχνότητα των παλμών της Γής έχει αυξηθεί από λίγο πάνω από τις 7.8 που ήταν στην τρίτη διάσταση και πλησιάζει στους 13, ενώ και η συνειδητότητα των ανθρώπων αλλάζει και αφυπνίζονται, η διαίσθηση τους ενεργοποιείται και ορισμένοι αποκτούν και τηλεπαθητικές ικανότητες.
 Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι σήμερα (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011) έχουν γίνει όλοι οι άνθρωποι τεταρτοδιάστατοι, όμως ο αριθμός τους καθημερινά αυξάνει. Στην πέμπτη εν συνεχεία  διάσταση που θα μεταβούμε, η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων – σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι.
 Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ‘’ευσεβείς πόθοι’’ ή ‘’ιστορίες για αγρίους’’ όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ’ επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

Στην διάσταση αυτή λοιπόν οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγειές υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ’ ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές, όσο μάλλον γευστική ευχαρίστηση.
 Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ‘‘ενεργειακές γραμμές’’, οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα).
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εκτίμηση κάποιων που γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα, εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχουμε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση.
Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.

Λεπτομερέστερα όσον αφορά τις μετακινήσεις μας αυτές θα περάσουν από τα εξής τρία σταδία.
 α) Προτού καν γίνουμε πεμπτοδιάστατοι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα που θα κινούνται στους υπάρχοντες δρόμους  χρησιμοποιώντας καθαρή (που δεν μολύνει) δωρεάν (που δεν ξοδεύει καύσιμα κλπ υλικά) ενέργεια, (ηλεκτρική κλπ) που υπάρχει ήδη σαν τεχνολογία αλλά που οι κυβερνήσεις που την έχουν πάρει λόγω συμφερόντων την αποκρύπτουν. Τις διάφορες μορφές καθαρής δωρεάν ενέργειας, είτε αυτές οφείλονται σε γήινους εφευρέτες, είτε αποτελούν εξωγήινη τεχνολογία, αναλύω (λόγω των πολλών ερωτήσεων που παίρνω) στη σελίδα μου II.2.D7.
β) Ακόμη με τεχνικές που εξουδετερώνουν την βαρύτητα θα κινούνται επίσης μεγάλα ιπτάμενα οχήματα για την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών με πολύ μεγάλες ταχύτητες, κινούμενα επίσης με δωρεάν καθαρή ενεργεία, ενώ θα έχουμε και (μικρότερα) ιδιωτικά ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία αυτή επίσης έχει δοθεί από τους εξωγήινους αλλά την κρατούν μυστική οι κυβερνήσεις που την έχουν λάβει. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι κυρίως για την μεταφορά υλικών κλπ.
 γ) Αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε είτε μόνοι μας, είτε μαζί με τα οχήματα μας (μαζί με τους συνεπιβάτες μας και τα πράγματα μας) σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, ενώ για διαπλανητικά ταξίδια (ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) θα διακτινιζόμαστε σε λίγα λεπτά με τα διαστημόπλοια μας (συνήθως μητρικά διαστημόπλοια προκειμένου για διαγαλαξιακά ταξίδια, δείτε προηγουμένη μου σελίδα II.2.D).
Συνεπώς μετά το 2012 οι οδικές και λοιπές αρτηρίες και σταθμοί που τόσο κατέστρεψαν το περιβάλλον θα είναι πλέον άχρηστα.
Οι κατασκευές μας, όπως σπίτια, κτήρια κλπ, θα γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι σήμερα, και θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, εάν οι κάτοικοι τους αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, όπως γίνεται ήδη στους άλλους πλανήτες. Ακόμη ολόκληρες πόλεις θα μπορούν να είναι πλωτές, να είναι αυτάρκεις σε ότι χρειάζονται, και να διαπλέουν τις θάλασσες.
Οι διάφοροι χώροι-δωμάτια ενώ θα έχουν συγκεκριμένες εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα σε αυτούς θα σου εμφανίζεται μια νέα ‘’εσωτερική’’ διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πράγμα που συμβαίνει και στα περισσότερα πεμπτοδιάστατα διαστημόπλοια τους.
 Ακόμη θα μπορούμε να ρυθμίζουμε ορισμένες πλευρές του κτιρίου μας να βλέπουν σε περιοχές απομεμακρυσμένες μεταξύ τους, (π.χ. κάθε μια σε διαφορετική πόλη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και άμεση πρόσβαση προς αυτές), γεγονότα που όταν τα πρωτοείδα μού έκαναν μεγάλη εντύπωση. Επίσης μεγάλη εντύπωση μού έκαναν τα έντονα και πρωτόγνωρα χρώματα, πού μάλιστα μεταβάλλονται με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να μοιάζουν ζωντανά και σαν να αναπνέουν, και περιμένω να μπούμε στην πέμπτη διάσταση για να τα απολαμβάνω καθημερινώς. Όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, κάθε κτήριο θα έχει στην σκεπή του μια μικρή συσκευή που θα συλλαμβάνει την ενέργεια που εισέρχεται από το σύμπαν και πάει στο κέντρο της Γης, όταν μπαίνει και όταν βγαίνει, και θα την διοχετεύει για την κάλυψη άνευ δαπάνης κάθε ενεργειακής μας ανάγκης.
 Σε επίκαιρη ερώτηση που έκανα για το κτηματολόγιο μου είπαν ότι θα είναι άχρηστο διότι το σε ποιόν ανήκει το κάθε ακίνητο θα φαίνεται στην ενέργεια (αύρα) του κάθε ακινήτου. Ομοίως θα είναι άχρηστα και τα ληξιαρχεία καθ ότι όλες τις πληροφορίες για την ιστορία μας θα μπορεί κάποιος να τις διαβάζει στην αύρα μας, και συνεπώς δεν θα υπάρχουν απόρρητα ‘‘προσωπικά δεδομένα’’.

Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί. Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν.
 Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας εν σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ‘‘υπηρέτες’’ του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα. Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά – σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα  αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν.
 Ορισμένοι ‘‘προχωρημένοι’’ που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ‘‘διασκεδάσεις’’ των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.

Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση. Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποίαν θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ‘’αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία’’ όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα. Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες - γκουρού της άπω ανατολής.  Το κλήμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ‘’σκουπίδια’’ θα τα εξαϋλώνομε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσεως του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.

Όσον πάλι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και πολλοί θάνατοι των ανθρώπων κατά την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση (πράγμα που αρχικά ήταν πιθανόν να συμβεί), οι εξωγήινοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο τελικά έχει αποφευχθεί και οι πόλεμοι που τυχόν θα γίνουν μέχρι τότε θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης και οι φυσικές καταστροφές. Παρ όλο που ο φλοιός της Γης θα αλλάξει ριζικά και νέες χαμένες ήπειροι θα επανεμφανιστούν (η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα σον Ινδικό, ενώ η Σαχάρα και άλλες περιοχές ξηράς θα μεταβληθούν σε λίμνες), ώστε η επιφάνεια της Γης να αποτελείται από 50% θάλασσα και 50% ξηρά, εν τούτοις οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σε τρόπο που ο πληθυσμός να προλαβαίνει να μεταφέρεται (με την βοήθεια και των σκαφών των εξωγήινων), είτε σε ασφαλέστερα μέρη, είτε στην Κοίλη Γη (δείτε περιγραφή της στην σελίδα μου II.2.D7).  Έτσι σενάρια που βλέπω συχνά στο διαδίκτυο (και ορισμένα μάλιστα τα στηρίζουν σε επιστημονική βάση) ότι π.χ. το 2012 θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, ή ότι τότε θα σταματήσει η περιστροφή της Γης για τρεις ημέρες (οπότε το μισό ημισφαίριο θα έχει τριήμερη νύχτα και το άλλο μισό μέρα), κλπ, δεν πρόκειται (με τις τελευταίες εξελίξεις της ενέργειας της Γης), να συμβούν. Όσον αφορά στους μαγνητικούς πόλους ο βόρειος πόλος θα επεκταθεί και θα καλύψει όλη την επιφάνεια του πλανήτη (καθιστώντας τον μονοπολικό), ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί προς το κέντρο της Κοίλης Γης, όπου υπάρχει και ο κεντρικός της ήλιος.

Αντίθετα εκείνο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί είναι ένα μεγάλο ‘‘κραχ’’ στο οικονομικό σύστημα και καλό είναι όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις να τις μοιράσουν σε διάφορες τράπεζες και να κρατήσουν και κάποιο μικρό ποσό σε χαρτονόμισμα. Απλώς λοιπόν αντί για πολλούς θανάτους, κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ (δείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών στον διαλογισμό που δίνω στη σελίδα μου II.2.D8). Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ‘’αυτοκτονικό ιδεασμό’’, για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση. Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

Στο να ανέβη γρήγορα η δόνηση μας ώστε να μπούμε εύκολα στην πέμπτη διάσταση, βοηθά πολύ η υγιεινή διατροφή, η καλή μας διάθεση και οι θετικές μας σκέψεις και κυρίως τα θετικά μας συναισθήματα (όπως αγάπη, συμπόνια, ηρεμία, καλή διάθεση, κλπ) και κυρίως το συναίσθημα της χαράς και του γέλιου, ενώ κρατούν χαμηλή την δόνηση μας ο φόβος, η ανασφάλεια, ο θυμός, το μίσος, ο φθόνος, η γκρίνια, και τα αρνητικά εν γένει συναισθήματα. Εδώ πρέπει να τονίσω τον σημαντικότατο ρόλο που παίζει το γέλιο, το οποίο ενώνει την λειτουργία του αριστερού και του δεξιού μέρους του εγκεφάλου μας, ενώ όταν γελάμε συνδέουμε το πνευματικό (spiritual) με το φυσικό μας σώμα. Το γέλιο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής και των τελετουργιών των εξωγήινων, ενώ μας είναι ήδη γνωστή και η θεραπευτική του δύναμη (γελιο-θεραπεία) ακόμη και για ανίατες ασθένειες. Ακόμη το αδιάκοπο γέλιο και η χαρά θα συνοδεύσουν την στιγμή της ‘‘φώτισης’’ μας. Επίσης όλα τα ανωτέρω μας βοηθούν στο να διατηρούμε το σώμα μας υγειές, ενώ είναι μια καλή συνήθεια το να λέμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη μας ‘‘το σώμα μου το έχω μόνο για υγεία’’. Ακόμη βοηθούν πολύ τόσο στην υγεία μας, όσο και στην άνοδο των δονήσεων μας οι κρυστάλλινοι ήχοι πού δίδω ηχογραφημένους στην σελίδα μου II.2.D6. Τα παιδιά, (που εν γένει δεν έχουν προκαταλήψεις), θα μπουν ευκολότερα και νωρίτερα στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας την διαίσθηση τους, και θα μπορούν πρώτα αυτά (πριν από τους μεγάλους) να διαβάζουν τα ‘‘αιθερικά αρχεία’’ (όπου περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις), ενώ θα βλέπουν οράματα και θα αποκτήσουν περίεργη για μας συμπεριφορά, όπως π.χ. να μην θέλουν να πάνε σχολείο, δεδομένου ότι οι γνώσεις που τους προσφέρει είτε τις ξέρουν ήδη, διαβάζοντας τα αιθερικά αρχεία, είτε διότι γνωρίζουν διαισθητικά ότι δεν θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον (διότι π.χ. πολλά επαγγέλματα θα αλλάξουν).

Τα χρήματα θα έχουν πολύ μικρότερη σημασία απ’ ότι σήμερα, δεδομένου ότι οι βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες θα καλύπτονται πολύ εύκολα. Η αξία των σημερινών ακινήτων και της ιδιοκτησίας γενικότερα θα πέσει κάθετα καθώς και η ζήτηση τους. Πολλές επιχειρήσεις θα κλίσουν ως άχρηστες, όπως π.χ. οι ασχολούμενες με φάρμακα, με την υγεία, με καύσιμα, με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εκπαίδευση, με τις συγκοινωνίες, με ασφάλειες, και πολλές άλλες. Επίσης τόσο οι δημοσιές υπηρεσίες (εφορείες, αστυνομίες, στρατός, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ), όσο και οι εταιρίες κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤΤ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, κλπ) θα καταργηθούν, ή πολύ λίγες θα παραμείνουν αλλά δραματικά συρρικνωμένες. Η απασχόληση των ανθρώπων, λόγω και της υψηλής τεχνολογίας που θα μας μεταφέρουν οι εξωγήινοι, (οι οποίοι σημειωτέον ότι περιμένουν πολλά να κερδίσουν από τον πολύτιμο πεμτοδιάστατο πλανήτη μας), θα μεταβληθεί άρδην. Πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν ως άχρηστα, ενώ νέα θα δημιουργηθούν, όπως π.χ. η διδασκαλία στους εξωγήινους για το ποιες συνθήκες και ποιοι νομοί ίσχυαν στην τρίτη διάσταση και τι συναισθήματα δημιουργούσαν οι συνθήκες αυτές. Στην ερώτηση μου ‘‘και τι θα κάνουν οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά, ή δεν θα θέλουν να δουλεύουν;’’ Η απάντηση ήταν: ‘‘Απλώς θα ζουν και θα μαζεύουν εμπειρίες’’.

Πάντως η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα διατηρήσει μια πολύ υψηλή θέση σε γήινους και εξωγήινους. Ειδικότερα οι ζωγράφοι και οι γλύπτες θα καλούνται να κάνουν εκθέσεις σε άλλους πλανήτες, όχι διότι οι εξωγήινοι δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν τα έργα τους στην Γη, αλλά διότι θα θέλουν ο καλλιτέχνης να τους περιγράψει τα τριτοδιάστατα ερεθίσματα και συναισθήματα που τον οδήγησαν στην δημιουργία των έργων αυτών. Διερωτώμαι μήπως και εγώ υποσυνείδητα περιόρισα πρόωρα την επιτυχημένη επιχειρηματική μου καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, για να ασχοληθώ αρχικά με την ποίηση και στην συνέχεια κατά κύριο λόγο με την ζωγραφική, σαν να επηρεάστηκα διαισθητικά από αυτά που ενδεχομένως πρόκειται να συμβούν. Ίσως μάλιστα οι εξωγήινοι να βοήθησαν και στην κάθετη αύξηση της παραγωγικότητας μου σε πίνακες τα τελευταία τρία χρόνια, που πενταπλασιάστηκε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μου ρεκόρ. Δείτε το site μου www.artmine5000.com με περισσότερα από 9300 (Σεπτέμβριος 2008) έργα μου. Μάλιστα σε αρκετά έργα μου (δείτε π.χ. το Γκρουπ 9Α) προσπαθώ να απεικονίσω την μεταβατική περίοδο που θα συνυπάρχουν η τέταρτη και η πέμπτη διάσταση, με την διπλή απεικόνιση των διαφόρων μορφών και θεμάτων στον ίδιο πίνακα, προσπαθώντας επίσης να μιμηθώ  τα εντυπωσιακά χρώματα πού θα επικρατούν στην περίοδο αυτή. Κάτι που μου είπαν οι εξωγήινοι για τα έργα μου, που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι ότι βοηθούν σε όποιον τα μελετάει να ανεβάζει τις δονήσεις του, πράγμα που κατόπιν τούτου το κάνω συχνά και εγώ.

Σημειωτέον ακόμη ότι σε 650 εκατομμύρια πολιτισμών, μόνο μια μικρή μειοψηφία παραμένει ακόμη στην τρίτη διάσταση, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις (έκτη κλπ. οι οποίες είναι τελείως άυλες). Έτσι στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον στην πέμπτη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν όταν γίνουμε και εμείς πεμπτοδιάστατοι. Επίσης ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε δύο διαστάσεις, και οι δύο αυτές διαστάσεις να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Πάντως όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, δεν θα υπάρχει κανείς μας στην τρίτη διάσταση. Αυτοί (οι λίγοι) που δεν θα θελήσουν να μπουν θα πεθάνουν και θα επιστρέψουν πολύ αργότερα με τα πεμπτοδιάστατα σώματα τους, ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλους τριτοδιάστατους πλανήτες. Πολλά χρόνια αργότερα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε την έκτη και έβδομη (άυλες διαστάσεις) αλλά όχι με το υλικό μας σώμα αλλά με τα ενεργειακά μας. Οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται (και μεταφέρουν ήδη σε μερικούς επιστήμονες μας ιδέες, που αυτοί νομίζουν ότι αυτές προέρχονται από την διαίσθησή των), θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, και θα μας διδάσκουν την τεχνολογία τους, πώς να μην αρρωσταίνουμε, πώς να υλοποιούμε αντικείμενα, και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Θα είναι αρχικά ανθρωποειδείς διότι η πρόθεση τους είναι να μην μας τρομάξουν και τους δούμε εχθρικά, ή θα φορούν στολή που θα τους εμφανίζει ανθρωποειδείς. Αργότερα όμως όταν τους συνηθίσουμε θα αρχίσουν να έρχονται και οι άλλοι, τους οποίους ασχέτως μορφής θα τους αποδεχόμαστε καθ’ ότι θα εκπέμπουν αγάπη, που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πεμτοδιάστατων πολιτισμών.

Επί πλέον προσθέτω ότι στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκα εκ των υστέρων από τους επισκέπτες του site μου για το τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο πράγμα, ξεχωρίζει ή ερώτηση τους για της τράπεζες. Σ’ αυτή οι εξωγήινοι μου απάντησαν ως εξής: Οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν στην  πέμπτη διάσταση (παρά μόνον υπό νέα μορφή στην μεταβατική περίοδο) καθ’ ότι οι άνθρωποι εν γένει θα αυτοεξυπηρετούνται και θα μπορούν να υλοποιούν τα πράγματα που τους χρειάζονται. Οι συναλλαγές μεταξύ τους εν γένει θα βασίζονται στην αξία – ‘‘ενέργεια’’ που έχουν αυτά που παίρνουν εν σχέση με αυτά που δίδουν, που θα μετριέται σε μονάδες που θα μπορούν να καταχωρούνται πάνω σε ‘‘έξυπνες’’ κάρτες. Πάντως, προσέθεσαν ότι προηγουμένως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση εκ του γεγονότος ότι ο πολύς κόσμος θα αρνείται, ή θα αδυνατεί να επιστρέψει στις τράπεζες τα δάνεια του, ενώ όλο το παρόν οικονομικό σύστημα θα ανατραπεί και θα αλλάξει. Επίσης όσον αφορά, μεταξύ πολλών άλλων, στις εταιρίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγωγή και την χρήση των όπλων, και αυτές θα πάψουν να υπάρχουν γεγονός που επίσης θα δημιουργήσει αναστάτωση κυρίως στις κυβερνήσεις. Ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το τι θα γίνουν τα επαγγέλματα του ιατρού – νοσηλευτή – εναλλακτικού - θεραπευτή, καθώς και του δικηγόρου – νομικού – δικαστικού - πολιτικού. Η απάντηση είναι ότι και αυτά τα επαγγέλματα θα καταργηθούν καθ ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ασθένειες, αλλά ούτε και διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων, οι δε νόμοι που θα ισχύουν θα είναι οι ‘‘συμπαντικοί’’. Τέλος οι ασχολούμενοι με τα μεταφυσικά όπως ‘‘κανάλια’’, ‘‘μέντιουμ’’, ‘‘πνευματικοί οδηγοί’’ κλπ, θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν επάγγελμα, καθ ότι τις ιδιαιτέρες ικανότητες τους θα τις έχουμε πλέον όλοι, καθ’ όσον θα είμαστε στην πέμπτη  διάσταση.

Στην έντονη επιθυμία μου να πάρω από τώρα μία εικόνα του πως θα είναι η Γη στην πέμπτη διάσταση, πήρα έμμεσα την απάντηση μέσω της χαρισματικής φίλης μου Ελπίδας Λέκκα από τα Χανιά που μου έκανε Ρέϊκι, και η εικόνα ήταν να βλέπω μια ξέφρενη γιορτή, ένα γλέντι με τραγούδια, χορούς, πυροτεχνήματα, και γελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας και χρώματος, που να μην σταματά, ενώ φυτά και λουλούδια με πολύ εντυπωσιακά χρώματα συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό. Από τότε κάθε φορά που την φέρνω στον νου μου, αυτή η εικόνα με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, και μου δίνει μεγάλη ενέργεια να συνεχίσω την ημέρα μου. Ακόμη στην επιθυμία μου να δω το τι θα κάνω εγώ στην πέμπτη διάσταση, πήρα με τον ίδιο όπως προηγουμένως τρόπο την συμβολική απάντηση, που είναι η εικόνα ενός παιδιού που τρέχει χοροπηδά και παίζει γελαστό σε ένα μεγάλο λιβάδι, ενώ όπου πατάει ξεπετάγονται αμέσως ωραιότατα λουλούδια και φυτά, διαφορετικά την κάθε φορά, με εντυπωσιακά χρώματα που μεταβάλλονται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα φυτά αναπνέουν. Αυτό μου έδωσε την ιδέα ότι πιθανών η αποστολή μου στην πέμπτη διάσταση να είναι να σκορπώ την χαρά και το γέλιο, και ίσως για τον λόγο αυτόν επινόησα και το νέο σύμβολο του Ρείκι (το ’’Σύμβολο της Χαράς’’, δείτε  επόμενη σελίδα μου II.2.D3). Και σε αυτήν την περίπτωση κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου αυτήν την εικόνα (και μου αρέσει να το κάνω συχνά), αισθάνομαι σαν ανέμελο παιδί που απολαμβάνει το παιχνίδι του.

Ακόμη στην ερώτηση μου προς τους εξωγήινους για το τι πρέπει να κάνω για να μπω στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση ήταν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ήδη κάνω, και όταν επέμεινα ρωτώντας για το πώς θα μπω πιο γρήγορα, η απάντηση ήταν ότι θα μπω αρκετά πριν από το τέλος του 2012, αλλά δεν πρέπει να βιάζομαι υπερβολικά διότι μια πολύ πρόωρη, σε σχέση με τους άλλους, είσοδος μου θα με κάνει να αισθανθώ μοναξιά, και θα με κάνει να αγανακτώ με την συμπεριφορά και την ‘‘χαζομάρα’’ των γύρω μου, που μπορεί να είναι και αγαπητά μου πρόσωπα. Όταν τέλος ρώτησα τι είναι αυτό που ήδη κάνω σήμερα μου έδωσαν την εξής συμβολική εικόνα. Είδα τον εαυτό μου στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, όπου εκεί που ήμουν εγώ ήταν η τρίτη διάσταση, ενώ στην απέναντι πλευρά του γκρεμού διέκρινα την μεγάλη γιορτή της πέμπτης διάστασης, και μέσα σε αυτήν και ένα άλλο μέρος του εαυτού μου. Τότε είδα να δημιουργείται μια πελώρια γέφυρα από πάγο που στην επιφάνια της είχε αφράτο χιόνι, και να γεφυρώνει τον γκρεμό, ενώ επάνω της άρχισα να περπατώ μαζί με πολλούς άλλους κατευθυνόμενος προς την άκρη της πέμπτης διάστασης. Τότε δύο αιθέρια ιπτάμενα πλάσματα με πλησίασαν, πήραν από μια μεγάλη μπάλα χιόνι και τις έτριψαν από πάνω μου, και τα τρίματα έπεσαν στο σώμα μου σαν χρυσή βροχή. Τότε το δέρμα μου άρχισε να λάμπει και άρχισα και εγώ να πετώ προς την άλλη όχθη, παίρνοντας και εγώ χιονόμπαλες και τρίβοντας τες πάνω από τους ανθρώπους, που και αυτοί τότε έλαμπαν και με ακολουθούσαν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κεφάλαιο για τα προβλήματα της Ελλάδος έως το 2012 μεταφέρθηκε λόγω του όγκου του  από την θέση αυτή που ήταν προηγουμένως σε ιδιαίτερη νέα σελίδα την II.2.D12.

Από ότι μου λένε οι εξωγήινοι η Ελλάδα, το Ισραήλ και οι Φιλιππίνες είναι οι τρείς χώρες που οι κάτοικοι τους έχουν τις χαμηλότερες δονήσεις στην Γη, γι’ αυτό και στέλνουν εκεί συνεχώς ενέργεια για να ανεβάσουν τις δονήσεις τους, ώστε να μπορέσουν να μπουν και αυτοί εύκολα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη ένας ‘‘δάσκαλος’’ από το Περού που επισπεύτηκε την Αθήνα, είπε ότι η Αθήνα είναι μία από τις πόλεις με την βαρύτερη ενέργεια, γι αυτό έρχονται για να την ανεβάσουν για να μην υπάρχει η μεγάλη αυτή διαφορά από τις άλλες πόλεις. Σημειωτέον ότι οι Έλληνες παρουσιάζουν μεγάλη αντίσταση στο να δεχθούν αυτές τις καινούριες ιδέες και να βγάλουν τις παρωπίδες που φορούν, γι’ αυτό ενώ είμαι μέλος σε πολλά ξένα internet communities του διαδικτύου που ασχολούνται με την πέμπτη διάσταση, θεώρησα άσκοπο (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) να εγγραφώ σε αντίστοιχα Ελληνικά internet communities, διότι σκέφτηκα ότι θα έχανα μάταια τον χρόνο μου. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός, που πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα πρέπει επί τέλους να ξυπνήσει και κάτι να κάνει για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λαίλαπα, συνδράμοντας επίσης τους συμμάχους των εξωγήινων όταν αυτοί θα επέμβουν, και ανεξάρτητα από το πότε θα έρθει η πλήρης βοήθεια των εξωγήινων.

Επειδή η αγανάκτηση αυτή, και ο θυμός που την συνοδεύει, πέραν του ότι χαλάει την διάθεση μας, κρατάει χαμηλά και τις δονήσεις μας, έλαβα τελευταία ορισμένα μετρά, τα οποία διαπιστώνω ότι ‘‘δουλεύουν’’ ικανοποιητικά όσον αφορά εμένα, πιθανόν δε να μπορούν να φανούν χρήσιμα και σε πολλούς άλλους. Κατ’ αρχήν έπαψα να βλέπω ειδήσεις καθ’ ότι το 95% περιλαμβάνει δυσάρεστα και αρνητικά θέματα και μόνον το 5% έχει κάτι ευχάριστο ή χρήσιμο να μας πει, και τις αντικατέστησα με μουσικά (μελωδικά) προγράμματα και ‘‘έξυπνες’’ κωμωδίες, ο δε κίνδυνος από την μη ενημέρωση εξουδετερώνεται εκ του ότι αν κάτι χρειάζεται να το ξέρω, συμβαίνει πάντα κάτι και το μαθαίνω εγκαίρως. Εξ’ ίσου μεγάλο κακό στο να κρατούν χαμηλά τις δονήσεις μας κάνουν και οι διάφορες δραματικές (ή ακόμη και υποτιθέμενες κωμικές) σειρές, που γράφουν σεναριογράφοι (με σαδιστικές τάσεις), για να ικανοποιήσουν το κοινό (με μαζοχιστικές τάσεις), όπου στο 98% των επεισοδίων κυριαρχούν οι κακοί, που με τις ραδιουργίες τους βασανίζουν αλύπητα τους καλούς, προς μεγάλη αγανάκτηση, στεναχώρια και θυμό του κοινού, και μόνον στο τελευταίο 2% των επεισοδίων αποκαλύπτεται η αλήθεια και αποκαθίστανται οι καλοί, αλλά το κακό με τις χαμηλές δονήσεις και την προβολή των ‘‘ευγενών’’ αρχών του ‘‘μίσους’’ και της ‘‘εκδίκησης εναντίων των εχθρών μας και των κακών γενικότερα’’ έχει ήδη συντελεστεί, και μάλιστα επί σειράν μηνών ή και ετών. Επί τη ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι καλοί και κακοί είμαστε όλοι αθάνατες ψυχές ίσης αξίας, και ότι όλοι μας σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας υπήρξαμε κάποτε πολύ κακοί, διότι αυτόν τον ρολό επιλέξαμε να παίξουμε σε εκείνη την ενσάρκωση μας, για να συμπληρωθεί σωστά το πάζλ των εμπειριών από τις οποίες έπρεπε να περάσει η ανθρωπότητα. Ας μην σπεύδομε λοιπόν σε υπερβολές μισούς και εκδίκησης, και ας λάβουμε υπόψη μας και το τι επιτάσσει και η χριστιανική θρησκεία.

Επίσης, (πράγμα που το κάνω από καιρό), αποφεύγω συστηματικά κάθε προσωπική επαφή με  υπηρεσίες, τράπεζες, εφορίες, συνελεύσεις κλπ, στέλνοντας σε αυτές άτομα που με εξυπηρετούν με αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις. Τέλος, ενώ παλαιότερα ήμουν ένα πολύ κοινωνικό άτομο με τα πάρτη και τις δεξιώσεις μου, τώρα έχω περιορίσει τις επαφές μου με τον πολύ κόσμο σε τηλεφωνική κυρίως επικοινωνία, ενώ οι καθημερινές μου παρέες έχουν επικεντρωθεί σε άτομα τα οποία, ανεξαρτήτως μορφώσεως και κοινωνικού ή οικονομικού επιπέδου, έχουν μια θετική αύρα που μου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Ορισμένα από τα άτομα αυτά ακολουθούν αντίστοιχη με την δική μου πορεία και έχουν ανάλογες με τις δικές μου εμπειρίες, μόνο που αυτά διστάζουν να τις δημοσιοποιήσουν.

Κάτι πάντως που με παρηγορεί και με γεμίζει με υπομονή και αισιοδοξία, και πιστεύω ότι θα παρηγορεί και όσους πιστεύουν, έστω και ως πιθανότητα, την μετάβαση μας σύντομα στην πέμπτη διάσταση, είναι το γεγονός ότι στην πέμπτη διάσταση θα μπει ‘‘ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του’’ και όλοι αυτοί που σήμερα μας ταλαιπωρούν θα χάσουν τις εξουσίες, τα οφίτσια, τα προνόμια, την οικονομική υπεροχή, κλπ, αλλά και την δυνατότητα να βλάπτουν τους άλλους, και όσο πιο υψηλά ευρίσκονταν τόσο πιο ‘‘ανώμαλα θα προσγειωθούν’’ στην νέα πραγματικότητα. Όσοι λοιπόν από αυτούς αντέξουν την ‘‘αλήθεια τους’’ και θελήσουν να προσαρμοσθούν στην νέα πραγματικότητα, θα απολαύσουν, μαζί με όλους τους άλλους ανθρώπους, τα πλεονεκτήματα της νέας διάστασης. Όσοι πάλιν είναι πολύ στενά προσκολλημένοι στο στάτους που έχουν με τόσο κόπο (και κομπίνες) δημιουργήσει, δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την ‘‘αλήθεια τους’’ και να αποδεχθούν την νέα, χωρίς προνόμια, πραγματικότητα, και τότε το υποσυνείδητο τους θα τους οδηγήσει να φύγουν (δηλαδή να πεθάνουν, προκαλώντας τους δυστυχήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, κλπ) και να ενσαρκωθούν πολύ αργότερα στην πέμπτη πλέον διάσταση. Ακόμη έχουν προβλέψει οι Πλειάδιοι ένα χώρο σε δικό τους πλανήτη, για τους ’‘αναποφάσιστους’’ που δεν έχουν πάρει την τελική απόφαση αν θέλουν ή όχι να μπουν στην πέμπτη διάσταση (και αυτοί είναι κυρίως οι ισχυροί της Γής, ‘‘Ιλουμινάτοι’’ κλπ), όπου θα τους δοθεί μια ευρείας έκτασης ενημέρωση προκειμένου να αποφασίσουν. Αν πάλι επιμένουν να ζήσουν στην τρίτη διάσταση, θα μεταφερθούν (δεδομένου ότι ισχύει ο συμπαντικός νόμος της ελευθέρας βούλησης), σε άλλο ηλιακό σύστημα του γαλαξία που παραμένει τρισδιάστατο, για να κάνουν εκεί την τύχη τους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό. Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55. Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια.  Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!!   Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα.   Τυραννίστηκα ? Ναι. Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι   Τα μάζεψα όμως όλα , κ

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο  αριθμός 10  σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα: 1 + 2 + 3 + 4 = 10 Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος. Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε  10.10.10 ,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζε

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A. Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι