Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ



 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αν γεννηθήκατε στης 14+2 +1968 υπολογίστε.1+4=5 +2=7+1=8+9=17+6=24+8=32.Άρα ο προσωπικός αριθμός είναι το 5 3+2=5.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 1.Είναι ο αριθμός της ουσίας. Είναι το σύμβολο της ταυτότητας  της ισότητας της ύπαρξης της  και της γενικής αρμονίας, με ενιαία  μονάδα  ανακοινώνει την ειρήνη την τάξη την ηρεμία. Που στηρίζονται σε μια ενότητα συναισθημάτων. Επίσης. συμβολίζει νέα ξεκινήματα νέες προοπτικές και δυνατότητες δημιουργικότητα  θετικότητα  και διαθέτει τόλμη εξυπνάδα πρωτοβουλία και αρχηγικές ικανότητες.
ΑΡΙΘΜΟΣ 2. Ο αριθμός 2  είναι η προέλευση των αντιθέσεων δηλαδή του  1Χ2. Επίσης αντιπροσωπεύει την αλλαγή την διαθεσιμότητα της ένωσης της ισορροπίας της ενέργειας  την πραότητα το ζευγάρωμα και την αγάπη. Ομοίως συμβολίζει την συνεργασία  την διπλωματία  και την μετριοφροσύνη. Είναι ο αριθμός του υποσυνείδητου της ευσυνειδησίας και της σεμνότητας. Μερικές φορές μπορεί να βγάλουν σχολαστικότητα δειλία.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 3. Η πρώτη ανισότητα. Είναι ο αριθμός που περιέχει το ποιο μεγάλο μυστήριο. Αντιπροσωπεύει  την Θεότητα  την ψυχή του κόσμου το πνεύμα του ανθρώπου. Θέλει να ελέγχει τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματά τους. Έχει φιλοδοξία αλλά θέλει να έχει τον έλεγχο και την εξουσία πάνω στους άλλους. Έχει το χάρισμα του λόγου και συνήθως προτιμάει τα ελεύθερα επαγγέλματα. Μερικές φορές μπορεί να γίνουν αυθόρμητοι ιδιότροποι και επιπόλαιοι.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 4.Ένα από τα κυριότερα στοιχεία του είναι η έμφυτη μαθηματική γνώση που διαθέτει. Είναι η ρίζα όλων των πραγμάτων. Αντιπροσωπεύει τα θεμέλια την υποδομή την δομή την ξεκούραση την σταθερότητα και την υγεία. Αν ο αριθμός σας είναι 4 θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας, αποφεύγετε τα ρίσκα , και διαθέτετε αντοχή επιμονή και αξιοπρέπεια. Ο αριθμός αυτός συμβολίζει την πρακτικότητα, την λογική, την μεθοδικότητα  και τον υλισμό. Είναι ο αριθμός της σοβαρότητας και των ενστίκτων.
ΑΡΙΘΜΟΣ 5.Ο αριθμός πέντε έχει μια ιδιαίτερη δύναμη στις Ιερές πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις.. Έχει την  δύναμη να σταματήσει βάση της έντονης διαίσθησης που διαθέτει, ότι αρνητικό στρέφετε εναντίον του και να το κάνει ανίσχυρο μπροστά του. Επίσης  το 5 είναι πνεύμα αντιλογίας έρχεται συχνά σε συγκρούσεις και είναι παρορμητικό. Καβγάδες. Αν ο αριθμός είναι πέντε είστε δραστήριοι ανεξάρτητοι και συνήθως προτιμάτε, ελεύθερα επαγγέλματα για να έχετε ανοικτό πεδίο δράσης.. Έχετε το χάρισμα του λόγου και της ευελιξίας να λέτε πειστικά ψέματα.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 6.Το έξi είναι τυχερός αριθμός άλλοι λένε ότι είναι ο αριθμός της τύχης. Αντλεί την αξία του από τους πρώτους μύστες, που είχαν διαιρέσει  το πρόσωπο σε 6 μέρη για να αποδώσουν σωστά την ευγένεια, την αγάπη, το χρήμα, την τέχνη, την φιλία και την υγεία. Είστε άτομα δίκαια γενναιόδωρα αγαπάτε την αισθητική την κομψότητα, και συνήθως διαλέγετε χρήσιμα επαγγέλματα και σέβεστε τις παραδόσεις. Επίσης  ο αριθμός 6 συμβολίζει την δικαιοσύνη [δίκαια άτομα] την καλλιτεχνία  την εξυπηρέτηση και την φαντασία. Είναι ο αριθμός του καθήκοντος  της αρμονίας της ομορφιάς και του ιδεαλισμού.
ΑΡΙΘΜΟΣ 7.Το επτά είναι ένας αριθμός πολύ Ισχυρός για καλό και για κακό. Είναι ο αριθμός ολόκληρου του κόσμου. Το 7 ανήκει κυρίως  σε Ιερά πράγματα. Συμβολίζει  την πνευματικότητα τον μυστικισμό  την ψυχική δύναμη τα μυστήρια τις αλλαγές  την διαίσθηση  και την  ενόραση. Ο αριθμός επτά αντιπροσωπεύει την έρευνα την γνώση την παρατήρηση  την ανάλυση και την μυστικοπάθεια. Επίσης διαθέτει εξυπνάδα παρατηρητικότητα  και επιλέγει σωστά φίλους και συνεργάτες.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 8. Ο αριθμός  οκτώ είναι ο πρώτος κύβος  δηλαδή τετράγωνο  σε όλες τις πλευρές. Το 8 αντιπροσωπεύει το [ κάρμα ]  την δύναμη, την σταθερότητα, την πνευματικότητα, την ένταση , την δύναμη το να αντέχει κανείς την έντονη μοναξιά, τα κρυμμένα συναισθήματα, τα μυστικά, και τα βάσανα της ζωής. Όπως Ιδρύματα δικαστήρια Νοσοκομεία και απώλειες. Επίσης ο αριθμός οκτώ συμβολίζει την εργατικότητα  την οργάνωση, την δύναμη, την εξουσία, και οι περισσότεροι  τον θεωρούν αριθμό του πλούτου. Έπειτα από σκληρή δουλειά.
 ΑΡΙΘΜΟΣ 9. Το τετράγωνο του 3 θεωρείται σαν ο αριθμός  στον  οποίο  όλοι οι αριθμοί σταματούν εκεί. Με το 10 ξαναρχίζει μια νέα σειρά με άπειρη επέκταση.  Το εννέα θεωρείται  και αυτός Ιερός αριθμός, και αντιπροσωπεύει  τους καρπούς  των κόπων μας το θάρρος την ολοκλήρωση, και την υψηλή πνευματικότητα. Είναι ένας τέλειος αριθμός για να ενσωματωθεί σε όλα τα ανώτερα  επίπεδα. Τέλος ο αριθμός  9  συμβολίζει τα υψηλά ιδανικά, τον ιδεαλισμό, την πνευματική, την κοινωνική, και την όποια μόρφωση υπάρχει στο κοινωνικό σύνολο. Και επίσης συμβολίζει την καλλιέργεια  τα καλλιτεχνικά ταλέντα  τους υψηλούς στόχους ,και είναι ο αριθμός  της ευσπλαχνίας της τελειότητας και της φιλανθρωπίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό. Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55. Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια.  Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!!   Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα.   Τυραννίστηκα ? Ναι. Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι   Τα μάζεψα όμως όλα , κ

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο  αριθμός 10  σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα: 1 + 2 + 3 + 4 = 10 Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος. Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε  10.10.10 ,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζε

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A. Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι