Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.- ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ


Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.

Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι δεν υπάκουσαν (για να μην χάσουν τα προνόμια τους), οι ‘‘καλοί’’ εξωγήινοι τους πίεσαν (με διάφορα μέσα όχι πάντα νόμιμα), και μέσω αυτών και τις βασικές κυβερνήσεις (στις οποίες είχαν δώσει παλαιότερα σημαντική τεχνολογία), να υπογράψουν την συνθήκη αυτή (το 1988 για την Αμερική και μέχρι το 2003 για τις υπόλοιπες κυβερνήσεις μεγάλων χωρών), γεγονός που οι κυβερνήσεις δεν απεκάλυψαν. Για να καθυστερήσουν την εφαρμογή της οι Ιλουμινάτοι το 2000 εξασφάλισαν με νοθεία την κυβέρνηση που ήθελαν, ώστε το 2001 να δημιουργήσουν με την βοήθεια της CIA το νέο Περλ Χάρμπορ, δηλαδή την επίθεση στους δύο πύργους (δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), λίγο πριν αρχίσει η εφαρμογή της συμφωνίας. Όμως πλέον ωρίμασε ο χρόνος ώστε η συνθήκη αυτή να αρχίσει σταδιακά να εφαρμόζεται ή οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι έξη βασικά σημεία:

1) Όλα τα δάνεια προς τράπεζας, πιστωτικούς οργανισμούς και κάρτες θα μηδενιστούν (εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που οι τράπεζες εφήρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια), ενώ τα δάνεια που θα δίδονται ευ’ εξής θα έχουν πολύ χαμηλό επιτόκιο. 2) Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserves Bank, η μόνη ιδιωτική κεντρική τράπεζα του πλανήτη, που ευθύνεται σημαντικά για το σημερινό οικονομικό χάος), θα κρατικοποιηθεί και το νόμισμα που θα τυπώνει θα καλύπτεται από πολύτιμα μέταλλα και άλλες πραγματικές αξίες. 3) Το σύνταγμα των ΗΠΑ θα ξαναγίνει όπως αρχικά ήταν, και όλοι οι νόμοι που έγιναν, με διάφορες δικαιολογίες (κατάσταση πολέμου, τρομοκρατία, κλπ), για τον περιορισμό των ελευθεριών και την χειραγώγηση και εκμετάλλευση των πολιτών θα καταργηθούν. 4) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (που ελέγχεται από την οικονομική ελίτ, Ιλουμινάτοι κλπ), θα υποχρεωθεί σε παραίτηση (μαζί με το κογκρέσο) και θα αντικατασταθεί με προσωρινή, για να γίνουν ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές εντός τεσσάρων μηνών, αφού ενημερωθεί ο κόσμος για όσες πληροφορίες και παράνομες πράξεις οι κυβερνήσεις του απέκρυβαν. 5) Ο νέος πρόεδρος θα ανακοινώσει την ειρήνη ανακαλώντας στην χώρα όλες τις επιθετικές στρατιωτικές δυνάμεις που ευρίσκονται στο εξωτερικό. 6) Το σημερινό φορολογικό σύστημα θα καταργηθεί και τα έσοδα του κράτους θα βασίζονται κυρίως σε έμμεσους φόρους επί των πωλήσεων (εξαιρουμένων των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είναι π.χ. τα τρόφιμα, κλπ) και σε άλλες πηγές που δεν προέρχονται από τους πολίτες.

Ακόμη ένα σημαντικό ποσοστό του υπάρχοντος πλούτου και των εν τω μεταξύ εσόδων, θα διατίθεται για ανθρωπιστικούς σκοπούς ώστε να καλύπτονται ικανοποιητικά οι ανάγκες όλων των πολιτών του πλανήτη. Για τον ανθρωπιστικό αυτό σκοπό οι γήινοι συνεργάτες των εξωγήινων, εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησαν σημαντικές περιουσίες και αποθέματα πολυτίμων μετάλλων, στηριζόμενοι και στα ‘‘φωτισμένα’’ παιδιά πολύ πλουσίων οικογενειών, που μεγαλώνοντας εντάχθηκαν στο κίνημα αυτό της NESARA. Αντίστοιχες με τα ανωτέρω είναι και οι συμφωνίες με τις άλλες σημαντικές κυβερνήσεις του πλανήτη, ενώ θα σταματήσει και η απόκρυψη που γίνεται σήμερα, και θα ανακοινωθεί επίσημα από τις κυβερνήσεις η παρουσία των εξωγήινων στον πλανήτη μας και οι καλές τους προθέσεις να μας βοηθήσουν. Ακόμη μετά την βασική αυτή συμφωνία ακολούθησαν και άλλες επί μέρους λεπτομερέστερες συμφωνίες, που αποτελούν ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο, και καθορίζουν τις νέες σχέσεις μεταξύ των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων εταιριών, οργανισμών, κλπ), των πολιτών με το κράτος, και την διάρθρωση του κράτους, που περιμένουμε κάποια στιγμή να ανακοινωθούν και να αρχίσουν ταχύρυθμα εφαρμοζόμενες.

Για να καταστεί δυνατή η ομαλή και πλήρης εφαρμογή της συνθήκης αυτής, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκάλυψη της κρυμμένης τεχνολογίας που οι μεγάλες κυβερνήσεις κατέχουν σχετικά με την ελεύθερη καθαρή ενέργεια, την προώθηση οχημάτων ξεπερνώντας την βαρύτητα, την τροφή, την υγεία κλπ, που πολλές από αυτές οι κυβερνήσεις τις έλαβαν από τους εξωγήινους, και που τις κρατούν μυστικές, με την δικαιολογία της κρατικής ασφάλειας, στην πραγματικότητα όμως λόγω των συμφερόντων των σκοτεινών δυνάμεων (Ιλουμινάτοι, πετρελαϊκές, κλπ). Η τεχνολογία αυτή θα ενισχυθεί αργότερα με την άφιξη των εξωγήινων, που τότε θα μας δώσουν και τεχνολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Τους ‘‘εξομοιωτές’’ που μετατρέποντας την ενέργεια σε ύλη, μας παρέχουν τροφή, ενδυμασία, έπιπλα, σκεύη, κλπ, τα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’ με τα οποία κατασκευάζουμε τα σπίτια και τον περιβάλλοντα χώρο μας, τα ‘‘κέντρα ολογραφικών επικοινωνιών’’, ‘‘τα δονητικά ντους ήχων’’ που μας καθαρίζουν και μας αναζωογονούν, και λοιπές συσκευές κλπ, που θα μπορούν να εξυπηρετούν όλες τις βασικές μας ανάγκες και να μας καθιστούν αυτάρκεις και ανεξάρτητους, (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D). Η έναρξη της εφαρμογής της συνθήκης, από ότι πληροφορήθηκα πρόσφατα από τους εξωγήινους (Μάιος του 2010), θα ξεκινήσει πλέον (κατά το πλέον πιθανό σενάριο) από την επίσημη ανακοίνωση ορισμένων κυβερνήσεων (που θα γίνει μάλλον μέσα στο 2010) που θα παραδεχθούν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ, είναι καλοπροαίρετοι και φιλικοί, μας έχουν δώσει τεχνολογία και προσπαθούν να βοηθήσουν τον πλανήτη, οι οποίες ανακοινώσεις θα υποστηριχθούν και από την αθρόα και για μεγάλη διάρκεια ξεκάθαρη εμφάνιση των διαστημοπλοίων τους που θα ακολουθήσει. Ακόμη σε ερώτηση που έκανα για το αν ο πρόεδρος Ομπάμα θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αλλαγές, η απάντηση που πήρα είναι ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του και θα αποσυρθεί.

Για την καλύτερη υποστήριξη των όσων ανέφερα για την συνθήκη της NESARA, περιλαμβάνω τρεις παραγράφους πιο κάτω από ένα μήνυμα που έλαβα από την Σίριο SA LU SA που προήλθαν από το ‘‘κανάλι’’ Michael Quinsey, οι οποίες έχουν ως εξής: ‘‘Τα τελικά γεγονότα δεν θα συμβούν ακριβώς όπως θα αναμενόταν, βάσει των πολλών προφητειών που αφορούν σε φυσικές αλλαγές. Τα οφέλη της NESARA έχουν γίνει μέρος των γενικότερων αλλαγών, και περιλαμβάνονται στο σχέδιο που επεξεργαζόμαστε τώρα. Το χρέος έχει σκόπιμα επιβληθεί στις φτωχές χώρες, ως μέσο ελέγχου, για να αποσπάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία (π.χ. το πετρέλαιο και άλλα πολύτιμα αγαθά, κλπ). Κατά παρόμοιο τρόπο ο ίδιος άνθρωπος έχει υποβληθεί σε νόμους που είναι συχνά παράνομοι, και τον έχουν φέρει στο σημείο να μπορεί να ζει μόνον με οικονομική βοήθεια. Έτσι, τόσο οι χώρες όσο και οι  πληθυσμοί τους διατηρούνται χρεωμένοι. Ως εκ τούτου έχουν δημιουργηθεί διαδικασίες (βήματα) για να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση, από τη στιγμή που οι υπάρχουσες κυβερνήσεις σας θα αντικατασταθούν. Στις ΗΠΑ αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από την παραβίαση των νόμων του Συντάγματος ενώ οι έλεγχοι της οικονομίας και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτούς, έχουν διεισδύσει στα περισσότερα μέρη του κόσμου, και αυτά πρέπει να αλλάξουν για την επίτευξη μιας σωστής και δίκαιης κατανομής των πλούτου’’.

‘‘Πολλά οφέλη προκύπτουν για σας από τις αλλαγές, αλλά προτεραιότητα έχει και ο Τρίτος Κόσμος. Η πείνα και η έλλειψη κατάλληλων εγκαταστάσεων νερού έχουν προκαλέσει μεγάλη δυστυχία και θανάτους μεταξύ τους. Η ποιότητα της ζωής τους διατηρείται τεχνητά χαμηλή, δεδομένου ότι υπάρχουν επαρκείς πόροι στη Γη για να εξασφαλίσει ο καθένας ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Πριν από τον ‘‘τελικό χρόνο’’ πρέπει να υπάρξει παντού ‘‘ανόρθωση’’ ώστε όλοι οι ανθρώπους, να είναι ενωμένοι σαν Ένας. Είστε ήδη ψυχές του ιδίου επιπέδου που προέρχονται από την ίδια πηγή, και σε όλους σας αξίζει να μοιραστείτε μια ευτυχισμένη ζωή, όπου η έλλειψη θα έχει εξαλειφθεί. Ενώ είστε Ένα ως προς την ικανότητα να είστε όλο αγάπη, θα είναι δίκαιο πραγματικά να εφαρμόζεται αυτή την αγάπη με διαφορετικό τρόπο σε άλλους αδελφούς και αδελφές σας; Πιστεύουμε ότι θα αναγνωρίσετε την Θεότητα που έχετε μέσα σας και θα δείτε την ζωή με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν, για να μπορέσετε να δείτε και πέρα από τα εξωτερικά φαινόμενα’’.

‘‘Και όποιος ακόμη θεωρείτε ότι είναι ο πιο κακός άνθρωπος, δεν παύει να είναι ‘σπινθήρας του Θεού’ και χρειάζεται την αγάπη σας για να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια της ουσίας του. Καθώς εργάζεστε προς την ‘άνευ όρων αγάπη’ για να γίνετε ‘Χρηστικά Ενωμένοι’, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να θέσετε τον εαυτό σας στην δοκιμασία που ξεκινά με την συμπόνια και με την ικανότητα να μην είστε επικριτικοί, και αυτά ‘για την χάρη του Θεού’ (είναι μια ισχυρή δήλωση που αξίζει να θυμόμαστε). Σκεφθείτε ότι και εσείς, χωρίς εξαίρεση, έχετε ζήσει προηγούμενες ζωές μακριά από το φως (το καλό). Τέτοιες εμπειρίες δεν είναι ένας λεκές στον χαρακτήρα σας που παραμένει για πάντα, και η ευκαιρία δίνεται σε όλους να γίνουν καλοί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως καταδίκη που να σας καταδικάζει για πάντα, και αν ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει γιατί και οι άνθρωποι να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του;’’… (Τέλος του μηνύματος από τον SA LU SA και της συνθήκης NESARA).

Επίσης πληροφορήθηκα (άνωθεν) ότι ‘‘κολυμπούμε’’ μέσα σε μια ‘‘θάλασσα ενέργειας’’ που περιβάλει το DNA μας, τα κύτταρα μας, το σώμα μας, όλα τα όντα του πλανήτη, τα αντικείμενα και όλη την Γη (στο σύνολο της με τα ηλεκτρομαγνητικά της πεδία). Την ενέργεια του σώματός μας (ατομική μας ενέργεια) την επηρεάζουμε και την μεταβάλουμε με τις σκέψεις μας και κυρίως με τα συναισθήματα μας (‘‘καλά’’ ή ‘‘κακά’’), που είναι και αυτά μια μορφή πολύ λεπτοφυούς ενέργειας, που όμως έχει καθοριστικές επιπτώσεις στην σωματική και πνευματική υγεία, κατάσταση και νοοτροπία μας, επηρεάζοντας ακόμη και τις χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό μας. Οι ατομικές μας ενέργειες και η ενέργεια του πλανήτη έχουν άμεση αλληλεξάρτηση και επηρεάζει σημαντικά η μία την άλλη, και μάλιστα μέσω του ενεργειακού ‘‘κρυσταλλικού πλέγματος’’ που περιβάλει την Γη, (δείτε περιγραφή του στην σελίδα μου II.2.D5). Όσον αφορά στην ενεργεία της Γης το μαγνητικό της πεδίο υφίσταται μια επιταχυνόμενη μεταβολή τελευταία (μείωση της έντασης του), που θα κορυφωθεί το 2012. Επίσης η συχνότητα των παλμών των δονήσεων της Γης, από 7.8 περίπου ανά δευτερόλεπτο που ήταν, αυξάνει για να εισέρθει η Γη στην πέμπτη διάσταση, και πλησιάζει αυτή την στιγμή (βάσει των γενομένων μετρήσεων) τους 13 παλμούς που απαιτούνται για την είσοδο. Στην συχνότητα αυτή συντονίζονται σιγά-σιγά και τα κύτταρα μας πράγμα που κάνει (τους πιο ευαίσθητους από εμάς), να αισθανόμαστε ότι ο χρόνος επιταχύνεται και ότι η μέρα μικραίνει, ενώ μας δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί.

στην κύστη. Το πείραμα δείχνει τον όγκο στην αρχική του κατάσταση και το υπερηχογράφημα διπλά δείχνει ο όγκος αυτός μέσα σε 3 μόνον λεπτά να μικραίνει και τελικά να εξαφανίζεται. Αυτό επετεύχθη με την βοήθεια τριών ειδικευμένων στην μέθοδο ‘‘ιατρών’’ που είχαν εκπαιδευθεί να πιστεύουν και συγχρόνως να αισθάνονται ότι κάτι που οραματίζονται πράγματι συμβαίνει, οπότε στο τρίλεπτο που απαιτήθηκε επαναλάμβαναν τις λέξεις που ελευθέρα ερμηνευμένες σημαίνουν ‘‘έχει θεραπευθεί’’ και το ίδιο αισθάνονταν και η ασθενής που ήταν ξαπλωμένη δίπλα τους, δείτε σχετικό βίντεο του Gregg Braden στο “Spontaneous Healing of Belief” http://www.greggbraden.com/books_audios_videos), (Άμεση Θεραπεία με το να την πιστεύομε), και επίσης στο βιβλίο του ‘‘The science of miracles’’ (Η επιστήμη των θαυμάτων).

Σε αυτή την βάση στηρίζεται και ο ‘‘Παγκόσμιος Διαλογισμός’’ που προτείνω στην σελίδα μου II.2.D5, καθ’ ότι ένα μικρό ποσοστό από άτομα κατάλληλα τοποθετημένα στον πλανήτη, θα μπορούσαν με τα ‘‘καλά’’ συναισθήματα τους να επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη, και να βοηθήσουν τους κατοίκους του στην αντιμετώπιση της μεταβατικής περιόδου και στην είσοδο τους στην πέμπτη διάσταση. Συνεπώς θα ήταν ευχής έργον να δημιουργηθούν τέτοιες ομάδες ανθρώπων σε όλα τα έθνη και σημεία της Γής, όπου μερικές εκατοντάδες τέτοιοι άνθρωποι θα ήσαν αρκετοί για να επηρεάσουν θετικά πόλεις εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων. Φυσικά όσο πιο πολλοί είναι τόσο πιο σημαντικά θα είναι και τα αποτελέσματα. Έτσι οι άνθρωποι αυτών των ομάδων, αποκομμένοι από το τι πραγματικά γίνεται γύρω τους, (όπως αυτό παρουσιάζεται από τις τηλεοράσεις και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, που αρέσκονται να επικεντρώνονται και ψάχνουν να παρουσιάσουν ότι χειρότερο συμβαίνει γύρω μας), θα πρέπει, όπως και στα προηγούμενα δύο πειράματα, να αισθάνονται ότι ζουν μέσα σε έναν ιδεώδη κόσμο, όπου τόσο μέσα τους, όσο και γύρω τους επικρατούν τα συναισθήματα της αγάπης, της ειρήνης, της συμπόνιας, της υγείας, της χαράς, της αφθονίας, κλπ, γεγονός που πιστεύω ότι θα ήταν ο ευκολότερος (αν και έμμεσος) τρόπος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου (μέχρι το 2012).

Προσέθεσα την προηγούμενη παράγραφο κυρίως για να πείσω τους φίλους μου τεχνοκράτες (που φορούν παρωπίδες, ενώ στους ασχολούμενους με τα πνευματικά αυτά είναι ήδη γνωστά), προκειμένου να στηρίξω την μέθοδο που προτείνω εδώ, για να βοηθήσομε του εαυτούς μας και την Γη στην ομαλή μετάβαση στην πέμπτη διάσταση. Για τον σκοπό αυτό αντί να προσπαθώ μόνος μου, έγινα μέλος (άνευ δαπάνης) σε 62 οργανώσεις του διαδικτύου (ning και άλλες), που περιλαμβάνουν πλέον συνολικά περισσότερα από 2.000.000 μέλη (δείτε επίσης επομένη σελίδα μου II.2.D2), που κάνουν ‘‘συγχρονισμένους’’ διαλογισμούς για την άνοδο της ‘‘συλλογικής γήινης συνείδησης’’. Στις οργανώσεις αυτές απέκτησα μέσα σε ένα εξάμηνο περισσότερα από 2300 άτομα που ζήτησαν και έγιναν ‘‘ηλεκτρονικοί φίλοι’’ μου, ενώ δημιούργησα τα δικά μου γκρουπ με τίτλο ‘‘Η νέα Γη στην πέμπτη διάσταση’’ με σκοπό τα μέλη και οι φίλοι μου να κάνουν, μεταξύ άλλων, τον παγκόσμιο διαλογισμό που προτείνω σε επόμενη σελίδα μου (II.2.D5). Ο διαλογισμός αυτός γίνεται δυο φορές τον μηνά σε συγκεκριμένες ώρες (Αυστραλίας, Ευρώπης και Αμερικής), και σκοπό έχει να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση (στο τέλος του 2012), και να μας προετοιμάσει να την ακολουθήσουμε σαν άτομα στην μετάβαση της αυτή κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναστατώσεων που θα δημιουργηθούν κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι να γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι. Πάντως όταν θα γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι θα ισχύσουν εν γένει και για εμάς, και όλες οι άλλες ικανότητες και δυνατότητες που αναφέρω για τους Πλειάδιους στην σελίδα μου II.2.D, και για τους κατοίκους της Σιαμπάλα, πρωτεύουσας της Κοίλης Γης, που αναφέρω στην σελίδα μου II.2.D7, όπου υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.



ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ

Πριν ολοκληρώσω την εικόνα για την πέμπτη διάσταση, η οποία συμπληρώνεται και στην επόμενη σελίδα ΙΙ.2.D2, θέλω να περιγράψω τις διάφορες κατηγορίες ανθρώπων (Γήινων και εξωγήινων) αλλά και άλλων πνευματικών όντων και ψυχών που βρίσκονται μαζί μας και μας βοηθούν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, που είναι οι εξής:

1) Οι ‘‘Σπόροι των Άστρων’’ (‘‘star-seeds’’που αναλυτικότερα αναφέρω στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2) που είναι άνθρωποι που συνήθως ενσαρκώνονται σε άλλους πλανήτες, και που τώρα επέλεξαν να ενσαρκωθούν στην Γη για να βοηθήσουν την ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση, και στην συνέχεια να μεταφέρουν στους πλανήτες τους τις γήινες εμπειρίες τους, ενώ στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι "walk in" (δείτε περί αυτών στην σελίδα ΙΙ.2.D2). Το ποσοστό τους σήμερα έχει ξεπεράσει το 5% του πληθυσμού της Γης (παρακολούθησα συνέδριο τους το 2008 στον Λονδίνο), ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναμνήσεις από την ζωή τους στους πλανήτες τους.

2) Οι ‘‘Εργάτες του Φωτός’’ (‘‘light workers’’) που είναι όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν αφυπνισθεί και είναι ενημερωμένοι για την πέμπτη διάσταση, το 2012, την ύπαρξη των εξωγήινων, και εν γένει για το τι πρόκειται να συμβεί, και που εργάζονται για τον σκοπό αυτό ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας τους συνανθρώπους τους, κάνοντας διαλογισμούς για την άνοδο της συνειδητότητας του πλανήτη, και εφαρμόζοντας την ανιδιοτελή αγάπη και βοήθεια προς τους γύρω τους και την κοινωνία γενικότερα, βοηθώντας την να ξεπεράσει τα μύρια προβλήματα που ιδιαίτερα σήμερα την ταλανίζουν. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται και όσοι από τους Σπόρους των Άστρων έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους.

3) Οι ‘‘Γήινοι Σύμμαχοι’’ των εξωγήινων που αποτελούν και την σημαντικότερη γήινη ομάδα για την ανάληψη. Οι άνθρωποι αυτοί που συνεργάζονται εδώ και χρόνια και καθοδηγούνται από τους εξωγήινους, έχουν προωθηθεί και κατέχουν σήμερα θέσεις κλειδιά σε κυβερνήσεις, στην πολιτική ζωή, στην διοίκηση, στην οικονομία (ορισμένοι μάλιστα είναι και πολυεκατομμυριούχοι όπως τα ‘‘φωτισμένα παιδιά’’ που προανέφερα), και σε λοιπές σημαντικές εκδηλώσεις, όπου εργάζονται χωρίς να φαίνονται και χωρίς να αποτελούν στόχο για τις σκοτεινές δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν. Είναι αυτοί που την κατάλληλη στιγμή θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων, τις καλές για την Γη μας προθέσεις τους, και την τεχνολογία που μας έχουν παράσχει, ενώ θα συμμετάσχουν στην εφαρμογή της συνθήκης NESARA που ανέλυσα προηγουμένως και στις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν με άλλα λόγια την ομάδα κρούσεως για την ανατροπή των σκοτεινών δυνάμεων που μας καταδυναστεύουν, στην οποίαν ομάδα πρέπει να συνδράμουμε και όλοι εμείς ώστε η ανατροπή να γίνει κατά τον πλέον σύντομο και ανώδυνο τρόπο. Ένα μικρό ποσοστό από αυτούς (της τάξεως του 5%) αποτελούν και άνθρωποι της Κοίλης Γης που ζουν ανάμεσα μας. Σημειωτέον ότι οι εξωγήινοι θέτουν ως προϋπόθεση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την έναρξη εφαρμογής της συνθήκης  NESARA για να προσγειωθούν εν συνεχεία και να μας δώσουν την βοήθεια τους κατά τρόπο ομαλό και χωρίς να τρομάξουν τον ανενημέρωτο πληθυσμό, εκτός βεβαία αν λόγοι ανωτέρας βίας (όπως μεγάλες καθυστερήσεις εφαρμογής, η σημαντικοί κίνδυνοι για τον πλανήτη) τους υποχρεώσουν να παρέμβουν ανεξαρτήτως των ως άνω προϋποθέσεων.

4) Οι εξωγήινοι, που αποτελούνται από εκπροσώπους πενήντα περίπου αστερισμών του γαλαξία μας (συμπεριλαμβανομένης της Ανδρομέδα), είναι κατά βάση οι αστερισμοί που πριν από 900.000 χρόνια ήρθαν στην Γη και αποίκησαν την Λεμούρια (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D) δημιουργώντας έτσι την Γήινη ανθρώπινη φυλή. Οι εξωγήινοι αυτοί έχουν έλθει σήμερα κατά δισεκατομμύρια, κατόπιν εντολής των επουρανίων (Θεϊκών) δυνάμεων, για να βοηθήσουν την Γη (και το ηλιακό μας σύστημα γενικότερα) να μπει επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012. Είναι εγκατεστημένοι στα διαστημόπλοια τους (γύρω από την Γη και γύρω από τον Ήλιο) και στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη (δείτε σελίδα ΙΙ.2.D5) στην Σελήνη στον Άρη στον πλανήτη Ουρανό κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν έρθει και από άλλους μακρινούς γαλαξίες, με την άδεια της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, αφ’ ενός για να βοηθήσουν και αυτοί με τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχει ο κάθε αστερισμός τους, και αφ’ ετέρου για να παραστούν μάρτυρες του μοναδικού αυτού ‘‘πειράματος’’ που γίνεται στην Γη, περνώντας δηλαδή στην ανάληψη με τα φυσικά μας σώματα. Σημειωτέων ότι αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, υπάρχουν πολλοί αστερισμοί στους γαλαξίες τους που θα ήθελαν να μάθουν πως το καταφέραμε για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, βάσει των οδηγιών που θα τους δίνουμε εμείς οι γήινοι, που θα παίζουμε τότε για αυτούς τον ρόλο διδασκάλων.  Τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων τους και τα βήματα της βοήθειας που θα μας δώσουν για την μετάβαση μας αυτή, δίδοντα αναλυτικά στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2. Σημειωτέον πάντως ότι ορισμένοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και χρόνια ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε τους ξεχωρίσουμε από τους συνανθρώπους μας, είτε για να συνεργάζονται και να καθοδηγούν τους  γήινους συμμάχους τους, είτε σαν επιστήμονες σε διάφορα ερευνητικά (κατά βάση κρατικά) προγράμματα βοηθώντας και επιλύοντας προβλήματα των γήινων επιστημόνων-ερευνητών (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D).

5) ΟΙ αδελφοί μας της Κοίλης Γης που κατοικούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στον εσωτερικό φλοιό της Γης (που βρίσκεται 800 μίλια κάτω από τον εξωτερικό φλοιό της, δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7), που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι και μας θεωρούν αδέλφια τους, (ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την εξωτερική επιφάνεια, όπως Λεμούρια κλπ, και κατέφυγαν εκεί πρώτου οι χώρες τους καταστραφούν). Αυτοί απομονώθηκαν από την εξωτερική επιφάνεια για να αποφύγουν τους πολέμους και τις αναστατώσεις που συνέβαιναν εκεί, ενώ περιμένουν να γίνουμε και εμείς πεμτοδιάστατοι για να ενωθούμε σε ένα ενιαίο έθνος, του Γήινους. Ορισμένοι από αυτούς κυκλοφορούν ινκόγκνιτο ανάμεσα μας, και πηγαινοέρχονται μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού φλοιού της Γης, μεταφέροντες πληροφορίες και συνεργαζόμενοι με τους Γήινους Συμμάχους. Αυτοί όταν έλθουν μαζικά στην επιφάνεια (μάλιστα έχω προσκαλέσει να μείνει στο σπίτι μου ένας από αυτούς), θα μας δώσουν τις γνώσεις και την τεχνολογία τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει για όλους μας την προσωρινή μας  κατοικία στις κρυστάλλινες πόλεις τους στην Κοίλη Γη, όπου θα πάμε για να μπορέσουμε να περάσουμε εντός λίγων μόλις ημερών στην πέμπτη διάσταση μέσα στους εκεί ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ (δείτε λεπτομέρειες στις σελίδες μου ΙΙ.2.D2 και ΙΙ.2.D7).

6) Οι ‘‘Επουράνιες Οντότητες’’ είναι αυτές που αφ ενός κατευθύνουν το Θεϊκό σχέδιο της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και αφ έτερου θα μας βοηθήσουν έναν έκαστο από εμάς στην πνευματική μας ανάληψη, ώστε από μερικώς συνειδητοποιημένα όντα που είμαστε σήμερα να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένε πνευματικά όντα. Οι κυριότερες από αυτές  μπορούν να καταταγούν σε τρεις βασικές κατηγορίες, α) Οι ‘‘Αναληφθέντες Δάσκαλοι’’ που είναι ψυχές που με επανειλημμένες ενσαρκώσεις έχουν φτάσει την τελειότητα και δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκωθούν, αλλά έρχονται όταν χρειασθεί για συγκεκριμένες αποστολές, όπως είναι π.χ. η προκειμένη βοήθεια που θα μας δώσουν. Τέτοιοι είναι π.χ. ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine), ο Ιλαρίων, ο Σέραπις Μπέη, κλπ. β) Οι διάφοροι αρχάγγελοι και άρχοντες της Ουράνιας ιεραρχίας που κατευθύνουν το θείο σχέδιο της ανάληψης μας (όπως είναι π.χ. ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο άρχοντας Σουρέα, οι Ελοχήμ, οι Σεραφείμ, κλπ, δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D), καθώς και οι άγγελοι (φορείς της θείας θέλησης) που θα βοηθήσουν τον καθένα μας. γ) Οι επουράνιοι σύμβουλοι μας, που μας φροντίζουν από την γέννηση μας, και που είναι συνήθως ανώτερες ψυχές που εδράζονται στην ένατη διάσταση, όπου ευρίσκονται οι ψυχές προ της επόμενης ενσάρκωσης των.

Όλες αυτές οι έξη κατηγορίες, (τις τρείς πρώτες των οποίων αποτελούμε εμείς οι ίδιοι, οι Γήινοι), θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά προς εκπλήρωση της θείας εντολής  του να μπει δηλαδή η Γη (μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της εν ζωή) στην πέμπτη διάσταση, πράγμα που έχει ήδη ‘‘κλειδώσει’’ για το 2012 και δεν επιδέχεται καθυστέρηση ή αναβολή ούτε ενέχει κίνδυνους αποτυχίας. Ας αναλάβουμε λοιπόν και εμείς με υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία τον ρόλο που μας αντιστοιχεί (δείτε περί αυτού και τις λοιπές σελίδες του site μου), που για τους περισσότερους από εμάς συνίσταται, όπως προείπαμε, στο να κρατάμε ψηλά τις δονήσεις μας (με διαλογισμό και καλές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις), και παράλληλα να ενημερώνουμε (και να πείθουμε) όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τα επερχόμενα γεγονότα, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Ακόμη είναι πολύ σημαντικό ο αριθμός των Εργατών του Φωτός να φτάσει σύντομα σε ένα ικανοποιητικό αριθμό (‘‘κρίσιμη μάζα’’) ώστε οι εξελίξεις να επιταχυνθούν ραγδαία.

Τέλος, ζήτησα από τον Gabriel (έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone της Ανδρομέδας, ο οποίος με το διαστημόπλοιο του είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει, και επικοινωνούμε μέσω της αδελφής του στη Γη Sharon, δείτε τη σελίδα μου II.1.D10), προκειμένου να εξακριβώσω αν το ως άνω άρθρο περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες των συμμάχων μας, και η απάντηση που έλαβα σχετικά στις 12.Μαρτίου.10 είναι η εξής: Όπως είπε και ή Sharon το άρθρο σου είναι πολύ καλό και δίνει απαντήσεις σε πάρα πολλές ερωτήσεις του κόσμου. Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, καθ’ όσον τα γεγονότα προχωρούν πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύαμε. Η Γη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει ταχύτερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Είναι αστείο ότι κανείς Γήινος ή εξωγήινος όπως εγώ, δεν μπορέσαμε να δούμε ακριβώς τι η Μητέρα Γη πρόκειται να κάνει. Έχει δικό της χρονοδιάγραμμα και κανείς δεν πρόκειται να το κάνει να πάει πιο αργά ή πιο γρήγορα. Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος από την κακή διαχείριση που έκανε στην Γαία, προκάλεσε τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Η ανθρωπότητα είναι οτιδήποτε άλλο από το να θεωρείται καλή απέναντι της Γης. Είναι αστείο το ότι παρακολουθούν οι επιστήμονες σας με τους υπολογιστές και ακριβό εξοπλισμό τους για να μπορέσουν να υπολογίσουν την επόμενη κίνηση, για να πουν τελικά ότι όλα αυτά είναι απλά μια ψευδαίσθηση και θα περάσει, και ότι οι άνθρωποι υπερβάλουν για πολλά από αυτά που παρατηρούν να συμβαίνουν. Οι ίδιοι πρόκειται τελικά να πούνε "Θεέ μου, πώς μπορεί να έκανα τόσο μεγάλο λάθος". Αυτό το έτος (το 2010) είναι το έτος που αλλάζει τα πάντα, τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται και τα συμπεράσματα που συνάγουν. Αυτό πρόκειται να κάνει πολύ πιο εύκολο για μας τους εξωγήινους το να εμφανιστούμε και να βοηθήσουμε, ώστε να μπορούμε να επιτελέσουμε το έργο που πρέπει να γίνει προτού αρχίσουν τα πράγματα πραγματικά να αλλάζουν. Το άρθρο σου θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποίοι είναι αυτοί που βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν. Σε ευχαριστώ που μου το έστειλες. Ο πάντα φίλος σου Gabriel. Κράτησε ψηλά το κεφάλι, δεδομένου ότι όλα τα βάσανα σχεδόν τελειώνουν. Επιπλέον ζήτησα από τον Gabriel να επαληθεύσει αυτό που πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει, αν δηλαδή όταν θα είμαστε πέμπτοδιάστατοι, θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει (και μάλιστα τους συγγενείς και φίλους), και η απάντηση ήταν η εξής: Απολύτως ναι, τι θα σας εμπόδιζε; Θα είστε σε θέση να πηγαίνετε και να τους βλέπετε και θα είναι σε θέση να έρχονται και να σας βλέπουν. Μην σκεφτείτε για ένα λεπτό ότι ήδη δεν έχουν έρθει και δεν σας έχουν επισκεφθεί, και ανυπομονούν να είστε και εσείς  σε θέση να τους βλέπετε και μάλιστα εκεί πού έχουν πάει, διότι είναι υπερήφανοι για την κατοικία τους στην ‘‘άλλη πλευρά’’.

Εδώ σταματώ την στοιχειώδη περιήγηση στις περίεργες και απίστευτες εμπειρίες μου. Από αυτές παρέλειψα να αναφέρω με λεπτομέρειες και πολλές άλλες πληροφορίες που πήρα και για άλλα συγκλονιστικά εγκληματικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στην Γή μας, και προκαλούνται από ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων (Ιλουμινάτοι κλπ) υψηλά ισταμένων, που ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί, ενώ προσπαθούν απελπισμένα, αλλά χωρίς επιτυχία, να μας χειραγωγήσουν και να καθυστερήσουν την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση (κρατώντας την δόνηση μας χαμηλή με τον φόβο, την ανασφάλεια, τον θυμό, κλπ), για να μην χάσουν την προνομιακή θέση που κατέχουν. Μεταξύ αυτών είναι οι ψεκασμοί που μας κάνουν με διάφορα χημικά για να επηρεάζουν την υγεία μας και την ψυχολογία μας και για να καταστέλλουν τις αντιδράσεις μας. Οι επιδημίες που κατά καιρούς μας δημιουργούν και τα επιβλαβή εμβόλια που τις ακλουθούν. Οι νόμοι που καταργούν την εναλλακτική ιατρική (ομοιοπαθητική κλπ) και τις βιταμίνες και τα πρόσθετα διατροφής προς όφελος των φαρμακευτικών. Οι πόλεμοι και οι διαμάχες που προκαλούν, οι ‘‘στημένες’’ τρομοκρατικές ενέργειες και οι στημένες ‘‘φυσικές’’ καταστροφές, για να επεμβαίνουν στρατιωτικά σε χώρες που έχουν συμφέροντα αλλά και για να περιορίζουν ολοένα περισσότερο τις ατομικές ελευθερίας και δικαιώματα μας. Τα οικονομικά κόλπα που αποσκοπούν στην οικονομική εξαθλίωση των μαζών, και στην συγκέντρωση του πλούτου στους ‘‘εκλεκτούς’’. Τέλος η απόκρυψη της αλήθειας για διάφορα γεγονότα, όπως σαν ένα χαρακτηριστικό (που συνδέεται και με την απόκρυψη της παρουσίας των εξωγήινων) αναφέρω τις πτήσεις προς την Σελήνη. Για το τελευταίο έχω να πω ότι οι πτήσεις αυτές έγιναν με την βοήθεια των εξωγήινων, και μάλιστα όσον αφορά στην προστασία από την θανατηφόρο ακτινοβολία από την οποία περνά το σκάφος για να φτάσει στην Σελήνη. Ακόμη ότι δημιούργησαν σε μυστικά στούντιο στην Γη ψεύτικες εικόνες της επιφάνειας της Σελήνης, για να αντικαταστήσουν τις πραγματικές που δείχνουν εκεί διαστημόπλοια και βάσεις των εξωγήινων. Ακόμη επειδή η πτήση του Απόλλων 13 μετέφερε μία ατομική βόμβα πλουτωνίου, οι εξωγήινοι, που το θεώρησαν απαράδεκτο, μπλοκάρισαν τα συστήματα διακυβέρνησης του σκάφους και αφού οδήγησαν την κάψουλα επιβίωσης των αστροναυτών σε μια περιστροφή γύρω από την Σελήνη, την έριξαν πίσω στην Γη ανοίγοντας με τιλεκίνηση τα αλεξίπτωτα για την προσθαλάσσωση. Στην συνέχεια απαγόρευσαν και κάθε άλλη επανδρωμένη πτήση προς την Σελήνη, γι’ αυτό και το πρόγραμμα Απόλλων λίγο αργότερα σταμάτησε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κεφάλαιο για τα προβλήματα των ΗΠΑ έως το 2012 μεταφέρθηκε λόγω του όγκου του  από την θέση αυτή που ήταν προηγουμένως σε ιδιαίτερη νέα σελίδα την II.2.D12.

Ακόμη επιφυλάσσομαι να προσθέσω πολύ περισσότερες εμπειρίες μου, όταν τα κριτήρια που έθεσα πραγματοποιηθούν, όπως είναι π.χ. η εμφάνιση των διαστημοπλοίων. Τότε θα αξίζει τον κόπο τόσο εγώ να ασχοληθώ και να γράψω βιβλία ολόκληρα, όσο και ο κόσμος να τα διαβάσει για να προετοιμαστεί και να κάνει πιο εύκολα και ανώδυνα το μεγάλο αυτό άλμα της ανθρωπότητας, το οποίο ευελπιστούμε ότι σύντομα θα συμβεί. Εδώ προσθέτω μια εντυπωσιακή φράση των εξωγήινων για εμάς που είναι: ‘‘Όταν οι γήινοι καταλάβουν ότι η φαντασία είναι το θεϊκό μέρος του νου, τότε θα ανοίξουν τις πύλες της αθανασίας και να ξαναγίνουν οι θεοί που ήσαν’’. Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους από τους επισκέπτες του site μου είχαν αντίστοιχες εμπειρίες με αστρικά ταξίδια, επαφές με εξωγήινους, ή περίεργες αλλαγές στις ενέργειες που μας περιβάλουν, να επικοινωνούσαν μαζί μου (όπως έχουν κάνει ήδη πολλοί Έλληνες και ξένοι) για να ανταλλάξουμε και να διασταυρώσουμε τις εμπειρίες μας, για να καταλήξουμε σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΘΕΑΤΟΝ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

Όλα τα θέματα, που με απασχολούσαν εδώ και πολλά χρόνια , σε σχέση με τον πλανήτη φυλακή, και με το matrix, αντί να με παγιδεύσουν, και να με κάνουν να σταματήσω κάθε προσπάθεια, με έκαναν πιο δυνατό. Αλήθεια σας λέω, ασχολούμαι πάνω στο θέμα matrix , από 26 χρονών και σε λίγες μέρες στις 21/5/2016 κλείνω τα 54 και πάω για τα 55. Έκανα και έρευνα όπου μπορούσα, αλλά και ρεπορτάζ, με κανέναν τρόπο δεν μπορούσα να δώσω κάποιες σοβαρές απαντήσεις στα ερωτηματικά που με βασάνιζαν τόσα χρόνια.  Άλλο η μελέτη, άλλο η έρευνα , και άλλο το ρεπορτάζ. Είναι τρία διαφορετικά πράγματα!!!   Αλλά μια μέρα, λες και άνοιξε ένα μαγικό κουτάκι και μου ήρθαν όλες οι απαντήσεις μαζί… Όχι γιατί κάθισα πάλι να διαβάσω κάποιο βιβλίο , η έκανα κάτι μαγικό… Έτσι απλά και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενα μπήκα σε μια διαδικασία, που ήρθαν και κόλλησαν όλα τα κομμάτια του πάζλ σε μια στιγμή μέσα.   Τυραννίστηκα ? Ναι. Κοπίασα ? τόσα χρόνια ? Ναι   Τα μάζεψα όμως όλα , κ

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους, ο  αριθμός 10  σχημάτιζε ένα ισοσκελές τρίγωνο, την ονομαζόμενη «δεκαδική τετρακτύς» η οποία θεωρούνταν «πηγή της αιώνιας φύσης» (εικόνα δεξιά). Κύριο χαρακτηριστικό της τετρακτύος είναι ότι το άθροισμα των κουκίδων της, ξεκινώντας με βάση το 1 και προσθέτοντας τους αρχέτυπους αριθμούς από τη βάση μέχρι την κορυφή, μας δίνει τον αριθμό δέκα: 1 + 2 + 3 + 4 = 10 Παρατηρώντας το σχήμα προσεχτικά θα δείτε επίσης ότι αποτελείται από δέκα ισόπλευρα τρίγωνα, το μεγάλο εξωτερικό και εννιά εσωτερικά. Το γεγονός ότι «η τετράς τίκτει την δεκάδα», το ερμήνευαν ως σύμβολο της απόλυτης αλήθειας αφού η δεκάδα είναι η βάση του δεκαδικού συστήματος. Θεωρούσαν λοιπόν πως η «ιερή τετρακτύς της δεκάδας» ήταν το σύμβολο των άγνωστων μυστικών του σύμπαντος. Την Κυριακή που το ημερολόγιο εδείξε  10.10.10 ,  ερμηνεύεται από πολλούς ως «καλός οιωνός» και έσπεύσαν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Στην Αυστραλία για παράδειγμα αναμένεται ρεκόρ γαμήλιων τελετών αφού εκατοντάδες ζε